Keystone logo

NYU Wagner

A logo

Johdanto

"Julkinen palvelu on korkeinta hyötyä, ja kun se tehdään kunniallisesti ja hyvin, palkitsevin asia."

Robert F.Wagner, New Yorkin kaupunginjohtaja 1953-1965

NYU: n Robert F. Wagnerin julkisen palvelun tutkijakoulu valmistaa julkisen palvelun johtajia muuntamaan ideoita toimiksi, joilla on tehokas ja kestävä vaikutus yleiseen hyvään. Tiedekuntamme tutkimus muuttaa tapaa, jolla ihmiset muodostavat, ymmärtävät ja toimivat tärkeissä julkisissa asioissa. Tarjoamme opiskelijamme kriittisiä taitoja, pääsyn kaikkeen New York Cityn tarjontaan ja syvällisen ymmärryksen julkisen palvelun haasteisiin liittyvästä asiayhteydestä - jota he käyttävät parantamaan kaupunkeja ja yhteisöjä ympäri maailmaa.

Vuodesta 1938 lähtien NYU Wagner on kouluttanut maailman tulevia julkisen palvelun johtajia. Tarjoamme julkishallinnon maisterin julkishallinnossa ja voittoa tavoittelemattomassa hallinnossa, julkishallinnon maisterissa terveyspolitiikassa ja johtamisessa, kaupunkisuunnittelun maisterissa, terveyshallinnon maisterissa, julkisen politiikan maisterissa, julkishallinnon maisterissa ja tohtorina julkishallinnossa.

NYU Wagner on kansallisesti 9. sijalla kaikkien julkisten asioiden koulujen joukossa. Olemme myös paremmuusjärjestyksessä:

  • # 1 kaupunkipolitiikassa
  • # 2 terveyspolitiikassa ja johtamisessa
  • # 5 julkisessa taloudessa ja budjetoinnissa
  • # 7 voittoa tavoittelemattomassa hallinnossa
  • # 11 sosiaalipolitiikassa
  • # 14 julkisen politiikan analyysissä
  • # 13 paikallishallinnon hallinnossa
  • # 18 julkishallinnossa ja johtamisessa

Nopeat faktat

Opiskelijat saapuvat NYU Wagner yli 30 eri maasta ympäri maailmaa ja tuovat ammattikokemusta kaikilta julkisen palvelun aloilta. Täällä ollessaan he tutkivat harjoittelupaikkoja, ovat yhteydessä tutkimuskeskuksiin ja osallistuvat johonkin 24 opiskelijaryhmäämme.

Vaikutusalueet

NYU Wagner -yhteisö vaikuttaa kaikilla julkisen palvelun alueilla.

Kaupungit: Kun maailman kaupunkiväestö kasvaa nopeasti, kohtaamme kasvavia haasteita - ja mahdollisuuksia.

Koulutus: Seuraavan sukupolven menestyvä kouluttaminen on avain menestykseen yhteiskunnassa. Mutta miten voimme tehdä sen hyvin?

Rahoitus: Julkisen palvelun organisaatioita ohjaa suurempi hyöty, mutta ne eivät voi vaikuttaa ilman moitteetonta varainhoitoa.

Hallitus: Nyt enemmän kuin koskaan, odotamme hallituksen olevan innovatiivinen, tehokas ja tulevaisuuteen suuntautuva.

Terveys: Nykypäivän monimutkaisessa terveydenhuoltojärjestelmässä meidän on tasapainotettava kustannukset, laatu ja saatavuus.

Asuminen: Muuttuvat asuinalueemme edellyttävät muuttuvaa tapaa tarjota kohtuuhintaisia, esteettömiä ja turvallisia asuntoja.

Eriarvoisuus, rotu ja köyhyys: Kuinka voimme käsitellä eriarvoisuutta nykypäivän - ja tuleville sukupolville?

Kansainvälinen kehitys: Merkityksellisten ja kestävien vaikutusten luominen kansainväliseen kehitykseen on monimutkaista, kehittyvää ja vivahteikas.

Johtajuus: Yhteinen johtajuus - toisin kuin yksilö - muuttaa johtajuuden käsitettä.

Voittoa tavoittelemattomat organisaatiot: Voittoa tavoittelematon johtajuus vaatii muutakin kuin vain hyviä aikomuksia - se edellyttää myös vastuullisuutta, läpinäkyvyyttä ja suorituskykyä.

Sosiaalinen innovaatio: Ratkaisujen löytäminen nykypäivän ongelmiin vaatii luovuutta, sitkeyttä, innovaatiota ja oikeita työkaluja ja menetelmiä.

Liikenne: Liikenne on avain elämänlaatuun, mutta kasvavat kaupungit asettavat kasvavia haasteita, joihin meidän on vastattava.

Sijainnit

  • 295 Lafayette Street, New York, New York, 10012, USA, 10012, New York

Kysymyksiä