Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Johdanto

NYU Rory Meyers College of Nursing on sitoutunut tuottamaan elinikäisiä oppijoita, jotka menestyvät hoitajaurallaan ja jotka tunnustetaan johtajiksi, jotka pitävät potilaskeskeistä hoitoa ja yhteiskunnan terveyttä arvojensa eturintamassa.

Rose-Marie "Rory" Mangeri Meyersille nimetty korkeakoulu tuottaa tietoa hoitotyön, terveyden, poikkitieteellisen tutkimuksen avulla ja kouluttaa hoitotyön johtajia edistämään terveydenhuoltoa paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. NYU Meyers tarjoaa innovatiivista ja esimerkillistä terveydenhuoltoa, tarjoaa pääsyn monipuoliseen ryhmään ammattiin tulijoita ja muokkaa hoitotyön tulevaisuutta johtamalla politiikkaa.

Vuonna 1932 perustettu NYU Meyers on toiseksi suurin yksityinen yliopistollinen sairaanhoitajakoulu Yhdysvalloissa ja heijastaa NYU: n henkistä uteliaisuutta, dynaamisuutta ja laatua. Ensinnäkin osastona, sitten jaostona ja nyt itsenäisenä korkeakouluna, maailmanluokan BS-, MS-, DNP- ja tohtoriohjelmamme tarjoavat koulutuksellisen perustan valmistella seuraavan sukupolven hoitohenkilökuntaa. NYU Meyersin tutkinnon suorittaneet ja sen tiedekunnat ovat edelläkävijöitä uudella hoitotyön aikakaudella, jossa ensisijaisena tavoitteena on johtava rooli erinomaisen potilastuloksen saavuttamiseksi ja terveellisempi globaali yhteiskunta.

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

  • Manhattan

    Manhattan, Yhdysvallat

    Kysymyksiä