Keystone logo
New York University NYU

New York University NYU

New York University NYU

Johdanto

NYU Grossmanin lääketieteellisessä korkeakoulussa sitoutumisemme innovaatioihin on johtanut meidät rohkeasti uusiin tapoihin kuroa umpeen perustutkimuksen, lääketieteellisen koulutuksen ja potilaan hoidon laadun välinen kuilu. Yhdistämme 2000-luvun opetussuunnitelmamme (C21) yhdistämällä oppimisstrategioiden, uusien teknologioiden ja tietotekniikkaratkaisujen saavutukset täyttääksemme kolminkertaisen tehtävämme: opettaa, palvella ja löytää.

Jokainen MD-tutkinto-ohjelmaamme ilmoittautunut opiskelija saa kokopäiväisen apurahan, ansioista tai taloudellisesta tarpeesta riippumatta, joka kattaa suurimman osan osallistumiskustannuksista. Kokonaiskurssi-apurahojemme avulla hakevat lääkärit voivat valita erikoisalansa kykyjensä ja taipumustensa perusteella palvelemaan paremmin niitä eniten tarvitsevia yhteisöjä ja etsimään helpommin tieteellisiä läpimurtoja, jotka parantavat potilaiden hoitoa. Tavoitteenamme on tehdä parhaista ja kirkkaimmista tulevista lääkäreistä johtajat, joilla on potentiaalia muuttaa terveydenhuoltoa.

Vuonna 2013 käynnistetty uraauurtava nopeutettu kolmivuotinen MD-ohjelma vähentää perinteisen lääketieteellisen koulun opetussuunnitelmaa yhdellä vuodella ja kykenee siihen osallistumaan lääketieteellisen koulun ensimmäisen vuoden aikana. Neljän ja viiden vuoden Pathways MD-tutkintoon, mukaan lukien kaksoistutkinto-ohjelmat, tarjoamme vertaansa vailla olevaa joustavuutta lääketieteellisen koulutuksen räätälöimiseksi tavoilla, jotka sopivat ammatillisiin etuihisi.

Jatkamme lääketieteen opetussuunnitelman uudistamista ratkaisemaan nykypäivän suurimmat terveydenhuollon haasteet. Lääketieteellisen koulutuksen innovaatioinstituuttimme käynnisti äskettäin "Terveydenhuolto numeroiden mukaan" -opetussuunnitelman, jonka tarkoituksena on kouluttaa ensimmäisen ja toisen vuoden lääketieteen opiskelijoita monilla tavoilla, joilla "big data" - mielekkään tiedon piirtäminen suurista julkisista tietojoukoista - voi kertoa ja parantaa kliinistä hoitoa.

Sijainnit

  • Manhattan

    Manhattan, Yhdysvallat

    Kysymyksiä