Keystone logo
NYU New York University

NYU New York University

NYU New York University

Johdanto

Tietoja NYU

Perustamisestaan 1831 lähtien NYU on ollut korkeakoulutuksen uudistaja, tavoittaessaan nousevaa keskiluokkaa, omaksunut kaupunkien identiteetin ja ammatillisen keskittymisen ja edistänyt kokonaisnäkemystä, joka ilmoittaa sen 19 kouluun ja korkeakouluun.

Nykyään se uraauurtava henki tekee NYU yhden maailman merkittävimmistä ja arvostetuimmista tutkimusyliopistoista, jossa on huipputason akateemiset ohjelmat ja joka hyväksyy vähemmän kuin yhden viidestä opiskelijaa. Ankkuroituna New Yorkiin ja tutkintotodistuskampuksilla Abu Dhabissa ja Shanghaissa sekä 11 opiskelupaikalla ympäri maailmaa, NYU on johtava globaalin koulutuksen opettaja, jossa on enemmän kansainvälisiä opiskelijoita ja enemmän opiskelijoita ulkomailla kuin mikään muu Yhdysvaltain yliopisto.

NYU opiskelijat tulevat melkein jokaisesta osavaltiosta ja 133 maasta. Yliopisto hyödyntää tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden erilaista taustaa ja varmistaa, että sen stipendit ja opetus hyötyvät monista näkökulmista. NYU suhtautuu vakavasti asemaansa sosiaalisen liikkuvuuden moottorina ja erottuu Yhdysvaltojen parhaimmista yliopistoista edustaessaan pienituloisia ja ensimmäisen sukupolven opiskelijoita yhteisössä.

Nykyään Yhdysvaltojen suurimpien yksityisten yliopistojen joukossa NYU tarjoaa tiukkaa ja vaativaa koulutusta yli 50 000 opiskelijalle ja sitoutuu vuosittain lähes miljardin dollarin tutkimukseen. Se kuuluu tiedekunnan korkeimpien tieteellisten arvosanojen saajiin ja on patenttien ja tuottojen tuottaja Yhdysvaltain yliopistoissa. NYU on laaja verkosto alumnia, jotka ovat menestyneet eri ammateissa tieteistä taiteisiin ja hallitukseen kaikkialla maailmassa.

Epidemiologian osasto

Resurssit, tutkimus ja todisteet suun terveyden omaisuuden parantamiseksi paikallisesti ja globaalisti

"Seurauksellinen" epidemiologia ja ehkäisy

Epidemiologian osasto

120682_clinic-doctor-health-hospital.jpg

Institutionaalinen sitoutuminen monimuotoiseen ja osallistavaan ympäristöön

New Yorkin yliopiston perustamisesta lähtien vuonna 1831 instituutti on hoitanut tehtävän, joka on kaupungissa ja muualla maailmassa. Hammaslääketieteellinen korkeakoulu jakaa tämän filosofian ja sitoutumisen jatkuvasti pyrkiä edistämään dynaamista ja tiukkaa opetus- ja oppimisympäristöä, joka edustaa monenlaisia näkökulmia, kokemuksia ja lähestymistapoja harjoittaakseen jatkuvaa systemaattista ja keskittynyttä ponnistelua opiskelijoiden, tiedekunnan ja henkilökunnan houkuttelemiseksi ja ylläpitämiseksi. erilaisista taustoista ja arvioida järjestelmällisesti kattavia strategioita, joilla parannetaan edelleen monimuotoisuuden institutionaalista ilmapiiriä. Akatemia on vahvasti sitoutunut monimuotoisuuteen ja osallisuuteen korkeakoulun rakenteessa, opetussuunnitelmassa ja institutionaalisessa ilmapiirissä, ja se toimii tarkoituksella laitoksen monien alueiden kautta tarjotakseen resursseja, ohjelmia ja tukipalveluita, jotka auttavat koulutuksen ylläpitämisessä ja ylläpitämisessä. ympäristö, johon sisältyy erilaisia taustoja ja historiallisesti aliedustettuja ryhmiä rodun, etnisyyden, kulttuurin, iän, uskonnon, kyvyn, seksuaalisen suuntautumisen, sukupuolen ja sukupuoli-identiteetin, sosioekonomisen aseman, kansallisen alkuperän ja koulutuksen taustalla.

NYU hammaslääketiede ilmaisee tavoitteensa kautta akateemisen yhteisön monimuotoisuutta koskevat odotukset paikallisten ja kansallisten vastuiden puitteissa "kumppaneina opiskelijoiden kanssa saavuttaakseen akateemisen huippuosaamisen, tarjoamalla parhaan suun terveydenhuollon ja harjoittamalla tutkimusta, stipendejä ja luovaa toimintaa pyrkii parantamaan hyvin monimuotoisen väestön terveyttä New Yorkissa ja ympäri maailmaa. "

120683_pexels-photo-Dentistry.jpeg

Sijainnit

  • New York

    NYU College of Dentistry, 345 E. 24th Street, (corner of First Avenue), 10010, New York

Kysymyksiä