Keystone logo
Northeast Ohio Medical University

Northeast Ohio Medical University

Johdanto

Northeast Ohio Medical University on sitoutunut terveyden, talouden ja elämänlaatuun Koillis-Ohiossa lääketieteen, farmasian ja terveystieteiden kouluttamisen kautta opiskelijoille ja ammattilaisille kaikilla tasoilla; uuden tiedon kehittäminen biolääketieteen, yhteisön terveys- ja käyttäytymistieteiden tutkimuksen avulla; ja yhteisöpalveluiden ja hyvinvointikoulutuksen tarjoaminen koko alueella.

NEOMED sijaitsee maan parhaiden terveydenhuoltoalueiden keskellä, ja se kuuluu terveydenhuollon tieteen alalla menestyviin sairaaloihin, tutkimusyhtiöihin ja korkeakouluihin.

Yliopiston perustamisesta lähtien vuonna 1973 NEOMED on sitoutunut kouluttamaan seuraavan sukupolven lääkäreitä, proviisoreita ja terveystutkijoita.

TEHTÄVÄ

NEOMED hyödyntää monimuotoisuutta, innovaatioita ja yhteistyötä muuttuvien johtajien luomiseksi ja terveyden parantamiseksi koulutuksen, löytämisen ja palvelun avulla.

NÄKEMYS

Ollakseen mallia huippuosaamisesta innovatiivisessa koulutuksessa ja vaikuttavassa tutkimuksessa luoda tulevaisuuden transformaatioon liittyviä terveydenhuollon johtajia.

Sijainnit

  • Rootstown Township

    Ohio 44, 44272, Rootstown Township

    Kysymyksiä