Keystone logo
North Florida Community College

North Florida Community College

North Florida Community College

Johdanto

Miksi NFCC? Se on yksinkertainen, koska te ansaitsevat parasta.

Ansaitset poikkeuksellisen koulutusta kohtuullisin kustannuksin ja ansaitset mahdollisuuden paremmin tulevaa. Kutsumme sinut käymään kampuksen Madison, Florida selvittää, miksi NFCC on oikea valinta.

VISIO: Ollakseen yhteisöissä ensimmäinen valinta koulutuksen ja kulttuurin rikastumista.

Mission: Poikkeuksellinen college omistettu yksilöllinen ja kannustava akateeminen ilmapiiri, pääsee koulutukseen, elinikäiseen oppimiseen, ja ammatillisen kasvun meidän opiskelijoiden ja yhteisöille.

Yksittäiset Huomio - NFCC tekee sen

Saada huomiota ja koulutusta ansaitsette. Siitä hetkestä, kun astut kampuksen, NFCC ystävällinen tiedekunnan ja henkilökunnan antaa sinulle yksilöllistä huomiota ansaitsette. Henkilökohtainen neuvonta, opiskelijoiden tukiohjelmia ja uusi Academic Success Center ovat kaikki paikallaan auttaa menestymään. Klo NFCC, saat kahden maailman parhaat puolet - mukavuutta ja läheisyyttä pienen kampuksen ja akateemista huippuosaamista ja mahdollisuuksia olla yhtä suuri kuin suuri yliopisto.

Aloittaa Futures - NFCC tekee sen

NFCC valmistuneet arvioidaan tekemään 35% enemmän kuin joku ylioppilastutkinto yksin ja niille, jotka haluavat saada kandidaatti, voimme auttaa sekin. Valtio 2 + 2 artikulaatio sopimus takaa opiskelijat täyttämällä AA tutkinnon NFCC mahdollisuus ilmoittautua ja ansaita kandidaatin tutkinnon yksi Floridan 11 valtionyliopistoille (plus voit säästää paljon rahaa aikana näiden kahden ensimmäisen vuoden NFCC).

Niille, jotka etsivät suoraa urasta, NFCC Associate in Science astetta ja todistuksen ohjelmat tarjoavat erikoistunutta koulutusta ja niissä korkea työharjoittelua hinnat valmistumisen jälkeen. Mikä tahansa polku, NFCC on hyvä paikka oppia.

Edullinen Opetus - NFCC tekee sen

College on investointi ja siksi olemme kovasti työtä NFCC edullinen. Olemme yksi edullisimmista korkeakouluissa Floridassa ja ole kasvattaneet opetusta viimeisen kolmen vuoden aikana sen varmistamiseksi, että saat poikkeuksellisen koulutusta edulliseen hintaan. Viime vuonna myönsimme lähes $ 230,000 in apurahoja ja avustuksia, sekä meidän opiskelijat saivat toisen $ 2,2 miljoonaa liittovaltion tuen. Meidän neuvokas henkilökunta tekee parhaansa auttaakseen sinua löytämään tapoja maksaa college; sisältäen opetuksen maksu suunnitelmat, talouslukutaito työpajoja, opiskelija työllistymismahdollisuuksia ja apua täyttämällä taloudellisen tuen ja apurahahakemusten. Making korkeakoulu edullinen mahdollisuus on yksi monista tavoista, että NFCC panostaa tulevaisuudessa.

Kannustaa johtajat - NFCC tekee sen

NFCC opiskelijat helposti astua johtotehtävissä kampuksella ja yhteisössä. Vuodesta ajan toiminta ja käytännön koulutusta, NFCC tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia opiskelijoille kehittää johtamistaitoja päälle ja pois kampuksella. Katsokaapa joitakin tapoja meidän opiskelijat ovat johtajia yhteisöömme: Save Our Animal Resources ekologiaklubi vuosittain auttaa St. Marks kansallinen villieläinten suojelualue kirjaa muuttovirtoja Monarch perhosia ja koordinoi kierrätys kampuksella, Sentinel Service Corps jäsenet vapaaehtoisesti yli 200 tuntia kampuksella ja yhteisön tapahtumista viime vuonna ja NFCC Vertaistuutorit ja oppimisen asiantuntijat omistettu noin 8000 tuntia auttaa ikätovereitaan onnistua akateemisesti. Meidän hoitotyön ja EMS opiskelijoiden kollektiivisesti kellon tuhansia tuntia alueen hoitolaitoksissa vuosittain vapaaehtoistoiminnan palvelut ja saamme arvokasta käytännön koulutusta. Riippumatta tavoitteesi, löydät paikkasi NFCC ja tukeva college perhe olla ylpeä saavutuksistasi.

Päästä mukaan. Tullut johtava. Levitä NFCC tänään.

Sijainnit

  • North Florida Community College 325 NW Turner Davis Dr. Madison, 32340, Madison

Kysymyksiä