Keystone logo
New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

New England College Of Optometry

Johdanto

New England College Of Optometry ( NECO ) on optometrikoulu, joka valmistaa seuraavan sukupolven NECO tarjoajia, kouluttajia ja innovaattoreita tiukan opetussuunnitelman ja laajan kliinisen kokemuksen avulla. New England College Of Optometry -opiskelijat ovat myötätuntoisia ja ammattitaitoisia optometreja, jotka ovat valmiita harjoittelemaan erilaisissa ympäristöissä.

New England College Of Optometry opetamme opiskelijoita silmähoidon, tutkimuksen ja koulutuksen uralle. Haastamme oppilaita ajattelemaan luovuutta visiosta ja näköstä ja edistämään alan tulevaisuutta.

Itsenäisenä optometrikouluna New England College Of Optometry keskittyy vain optometrian koulutukseen, tutkimukseen ja potilaan hoitoon. Ilmoitamme opiskelijoita 34 osavaltiosta ja 8 maasta. Bostonin toimipisteemme tarjoaa pääsyn runsaasti innovatiiviseen ja aktiiviseen korkeakouluopetukseen ja alueen terveydenhuoltoyhteisöön. Etsimme ketteriä, sitoutuneita ihmisiä liittymään yhteisöömme tukemaan maailmanluokan optometristä koulutusta ja potilaan hoitokokemusohjelmia.

Sijainnit

  • Boston

    Beacon Street,424, 02115, Boston

    Kysymyksiä