Keystone logo
National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

National University of Natural Medicine

Johdanto

National University of Natural Medicine ( NUNM ) on Pohjois-Amerikan vanhin akkreditoitu naturopaattinen lääketieteellinen yliopisto ja luonnonlääketieteen koulutuksen johtaja ja näyttöön perustuva tutkimus. Yhtenä maailman arvostetuimmista luonnonlääketieteen yliopistoista osallistumme kansainväliseen lääketieteelliseen koulutukseen ja tutkimukseen tavallisesti. Uskomme luonnon parantavaan voimaan ja että ruoka on lääke.

National University of Natural Medicine tarjoaa tiukasti sidotun, inspiroivan oppimisympäristön ja elintärkeän, uraauurtavan tutkimusyhteisön, joka kattaa luokkahuoneemme, terveyskeskuksemme ja muualla. Dynaaminen kampuksemme tarjoaa kaikille opiskelijoille mahdollisuuden tulla muutosagenteiksi terveyden maailmaan. Voit olla uusien tapojen tarkastella ravitsemusta, mielenterveyttä ja muuta. Lääketieteen opiskelijana työskentelet erilaisten potilasjoukkojen kanssa yhteisön klinikoilla ja arvostat erilaisia käytäntöjä. Terveyskeskuksemme ja arvostettu Helfgott-tutkimuslaitos ovat keskeisiä kurssityösi kannalta. National University of Natural Medicine keskitymme koulutukseen, tutkimukseen ja palveluun - se on mitä opiskelijamme haluavat ja potilaat tarvitsevat.

Opiskelijamme ovat intohimoisia, menestyviä ja ryhtyvät toimiin maailman parantamiseksi luonnonlääketieteen avulla.

Naturopaattisen lääketieteen, klassisen kiinalaisen lääketieteen, integroivan lääketieteen tutkimuksen, globaalin terveyden ja ravitsemuksen ainutlaatuiset ohjelmamme yhdistävät muinaisen parantavan viisauden nykyaikaiseen, tutkimukseen perustuvaan tieteeseen. Valmistuneillamme on suuri kysyntä ― suuri osa yhdysvaltalaisista terveydenhuollon kuluttajista etsii ennaltaehkäisevää, ei-invasiivista ja laadukasta luonnollista terveydenhoitoa.

Sijainnit

  • Portland

    South Porter Street,49, 97201, Portland

    Kysymyksiä