Keystone logo
National College Of Technical Instruction

National College Of Technical Instruction

National College Of Technical Instruction

Johdanto

NCTI on American Medical Response, Inc: n (AMR) tytäryhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Greenwood Villagessa Coloradossa. Tarjoamme ensihoitaja- ja EMT-kursseja useissa paikoissa eri puolilla maata.

NCTI tekee yhteistyötä Columbian eteläisen yliopiston kanssa Orange Beachissä, AL: ssa muodostamaan yhteenliittymiä, jotka tukevat neljää erillistä ensihoito-ohjelmaa.

NCTI - Roseville Paramedic Program on American Medical Response Westin, dba NCTI: n ja Columbian eteläisen yliopiston tukema konsortio.

NCTI - Bay Area (Livermore) -hoito-ohjelma on konsortio-ohjelma, jota sponsoroi American Medical Response West, dba NCTI ja Columbian eteläinen yliopisto

NCTI - Riverside Paramedic Program on konsortio, jota sponsoroi American Medical Response Ambulance Service Inc., dba NCTI ja Columbia Southern University.

NCTI - Springfield Paramedic Program on konsortio, jota sponsoroi American Medical Response of Massachusetts, Inc. dba NCTI ja Columbia Southern University

Kukin ensihoito-ohjelmat on erikseen akkreditoinut liittoutuneiden terveyskasvatusohjelmien akkreditoinnista.

akkreditoinnit

NCTI-ensihoito-ohjelmat on ohjelmallisesti akkreditoinut liittoutuneiden terveyskasvatusohjelmien akkreditointikomissio (CAAHEP) hätälääketieteen ammattien koulutusohjelmien akkreditointikomitean (CoAEMSP) suosituksesta.

Sijainnit

  • Natick

    Tech Circle,4, 01760, Natick

    Kysymyksiä