Keystone logo
Murray State University Luonnontieteiden kandidaatti kansanterveydessä
Murray State University

Luonnontieteiden kandidaatti kansanterveydessä

Murray, Yhdysvallat

Request duration

Englanti

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Terveydenhuolto on Yhdysvaltojen suurin teollisuus ja toiseksi suurin työnantaja. Murray State University julkisen ja yhteisöterveyden Murray State University on dynaaminen pääaine, joka on luonteeltaan tieteidenvälinen ja tarjoaa vaihtoehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat valmistautua erilaisiin uriin julkisissa ja yhteisön terveysjärjestöissä, kuten sairaaloissa, valtion virastoissa, voittoa tavoittelemattomissa organisaatioissa ja työmaan hyvinvointiohjelmat. Nämä ohjelmat valmistavat opiskelijoita istumaan ammattitodistuksiin / lisensseihin sekä vastaavien alojen jatko-opintoihin.

Kaikki työnantajat vaativat monia edellä mainituista taito- ja tietojoukoista. Tämä antaa tutkinnon suorittaneille terveydenhuollon ja terveydenhuollon ammattilaisille mahdollisuuden luoda yksilöllisesti oma urapolunsa, hyödyntää vahvuutensa, kiinnostuksen kohteet ja ainutlaatuiset ominaisuudet sekä markkinoida itseään kohti työllisyyttä. Itsetuntemus on avain ymmärtämään, millaiseen tilaisuuteen olet parhaiten sopiva. Haluttu urasi tulevaisuus voi muuttua ajan myötä, kun elämäsi roolit muuttuvat, kehittyvät uudet ja parantavat nykyisiä taitoja ja tietämyksiä ja osallistuvat elinikäiseen oppimiseen, kuten ammatilliseen kehitykseen, verkostoitumiseen ja työn varjoihin.

Riippuen siitä, mitä aluetta olet opiskellut, tämä antaa sinulle mahdollisuuden siirtyä jatko-työhön erikoistuneella alueella. Saadaksesi paremman käsityksen rooleista, tehtävistä, velvollisuuksista ja vastuista, joita kukin näistä tehtävistä vaatii, aloita online-hakukoneiden avulla tunnistaaksesi tehtäviä näillä nimikkeillä ja analysoidaksesi työnkuvaa.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Kansanterveyden maisteri verkossa
    • Johannesburg, Etelä-Afrikka
  • MPh kansanterveys
    • Belfast, Yhdistynyt kuningaskunta
  • Kansanterveyden ja terveyden tasapuolisuuden maisteri (MPH-HE)
    • Amsterdam, Alankomaat