Keystone logo
Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU)

Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU)

Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU)

Johdanto

Nimetty korkeutensa, Arabiemiirikuntien varapresidentin ja pääministerin, Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoumin ja Dubain hallitsijan mukaan, Mohammed Bin Rashid University of Medicine and Health Sciences (MBRU) pyrkii tulemaan innovatiivisen ja integroidun terveydenhuollon koulutuksen globaaliksi keskukseksi ja tutkimus ihmiskunnan palveluksessa.

Yliopisto tarjoaa perustutkintoa ja jatko-tutkintoja kolmen korkeakoulunsa, Hamdan Bin Mohammedin hammaslääketieteen korkeakoulun kautta; lääketieteen korkeakoulu sekä sairaanhoito- ja kätilöopisto.

Lääketieteen korkeakoulu tarjoaa perustutkinto- ja jatko-ohjelmia, lääketieteen kandidaatin kirurgian kandidaatin (MBBS) ja biolääketieteen maisterin. Hamdan Bin Mohammedin hammaslääketieteen korkeakoulu (HBMCDM) tarjoaa erilaisia erikoistuneita jatko-hammaslääketieteen ohjelmia endodontiassa, oikomishoidossa, lasten hammaslääketieteessä, proteesissa ja parodontologiassa; ja Hoito- ja kätilöopisto tarjoaa jatko-ohjelman, sydän- ja verisuonihoitotyön maisterin tai lasten hoitotyön. Korkeakoulut ovat sitoutuneet kouluttamaan terveydenhuollon ammattilaisia, jotka omaksuvat Hänen korkeutensa kunnioituksen, rehellisyyden, innovaation ja edistymisen periaatteet.

Sijainnit

Sijainnit
  • Dubai

    Dubai, Arabiemiirikunnat

    Kysymyksiä