Keystone logo
Manchester Metropolitan University Urheilu- ja liikuntatieteiden BSc
Manchester Metropolitan University

Urheilu- ja liikuntatieteiden BSc

Manchester, Yhdistynyt kuningaskunta

3 Years

Englanti

Täysaikainen, Osa-aikainen

Request application deadline

Aug 2024

GBP 18 500 / per year *

Kampuksella

* Yhdistyneen kuningaskunnan ja Kanaalisaaren opiskelijat: 9 250 puntaa vuodessa | EU:n ja EU:n ulkopuoliset kansainväliset opiskelijat: 18 500 puntaa vuodessa

Johdanto

Olipa tavoitteenasi auttaa urheilijaa murskaamaan maailmanennätyksiä tai parantaa toipuvien potilaiden elämänlaatua, voimme tarjota sinulle työkalut sen saavuttamiseen.

Urheilu- ja liikuntatieteiden tutkintomme kattavat laajan kirjon urheilu- ja terveysteemoja. Täällä saat käsityksen biomekaniikan, fysiologian ja psykologian keskeisistä tieteenaloista. Näiden perusteiden pohjalta kehität erityistaitoja ja -tietoja vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaan. Sinulla on myös mahdollisuus viettää ylimääräinen vuosi horisonttisi laajentamiseen ja työskentelyyn alalla.

Opiskele urheilu- ja liikuntatieteitä Manchester Metissä, niin saat tukea akkreditoitujen urheilutieteilijöiden ja asiantuntijoiden tiimiltä, joka työskentelee yritysten, NHS:n, valtion ja kansainvälisten urheilijoiden kanssa. Paikallisten urheiluorganisaatioiden ja terveydenhuollon tarjoajien verkostomme ansiosta sinulla on paljon mahtavia mahdollisuuksia soveltaa tietojasi ja turvata työharjoittelu.

Lisäksi uudessa 26 miljoonan punnan Institute of Sport -rakennuksessamme pääset käyttämään uusinta teknologiaa ja maailmanluokan tiloja, mukaan lukien ihmisen suorituskykyä mittaavat laboratoriot, huippuluokan magneettikuvaus (MRI) ja ympäristönsuojelu kammio, joka simuloi äärimmäisiä lämpötiloja ja korkeuksia.

Tämä kurssi on saatavilla myös perusvuoden kanssa.

Ominaisuudet ja Edut

  • Manchester Metropolitan University Institute of Sport hyödyntää asiantuntemuksemme kaikkialla urheilussa uudessa 26 miljoonan punnan huippumodernissa rakennuksessamme.
  • Investoimme myös voimakkaasti olemassa oleviin toimipisteisiimme John Dalton -rakennuksessa, Platt Lane -urheilukeskuksessa ja Sugden Sports Centressä.
  • Voit halutessasi viettää kolmannen vuoden päästäksesi maistamaan työelämää urheilu- tai terveysorganisaatiossa neljän vuoden harjoittelureitillä.
  • Urheilu- ja liikuntatieteiden kurssimme on British Association of Sport and Line Sciences -järjestön tukema.
  • Akateemiikkamme syöttävät huippuosaamista kurssille – olipa kyse heidän tutkimuksestaan tai työstään olympia- ja paralympiamitaleita voittavien urheilijoiden kanssa.
  • Hyödynnä kumppanuuksiamme, joihin kuuluvat Manchester City Football Club, Manchester City Women's Football Club, City in the Community ja Manchester Giants -koripallojoukkue. Meillä on erinomainen maine urheilu- ja liikuntatieteissä – tarjoamme tieteellistä tukea yrityksille ja viranomaisille, ja olemme johtava kumppani urheiluun liittyvässä SOCRATES-vaihtoverkostossa.

Pääsymaksut

Opetussuunnitelma

Ohjelman lukukausimaksu

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä