Keystone logo
Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Middle Tennessee State University

Johdanto

Käyttäytymis- ja terveystieteiden korkeakoulu on tieteenalojen yhteenliittymä, jonka yhteisenä tavoitteena on tarjota laadukkaita akateemisia ohjelmia valmistamaan opiskelijoita elinikäiseen oppimiseen ja palveluun. Yliopiston tiedekunta tukee opiskelijakeskeistä ympäristöä hyödyntämällä kumppanuuksia sekä näyttöön ja todellisuuteen perustuvaa oppimista. Valmistuneet osoittavat tietoa, taitoja, luovuutta ja rehellisyyttä ammatillisessa panoksessaan.

Tavoite 1 - Luo monipuolinen ympäristö, johon kuuluvat myös opettajat sekä opiskelijat / pääaineet, joka heijastaa palvelevien väestöjen ominaisuuksia ja vastaa tarpeisiin.

Tavoite 2 - Neuvoo järjestelmällisesti kaikkien alojen perustutkintoa ja jatko-opiskelijoita ylläpitämään akateemista laatua ja täyttämään valmistumisvaatimukset tehokkaasti.

Tavoite 3 - Säilytä ohjelman laatu akkreditoinnin, erinomaisen kumppanuuden kautta yhteisössä, osavaltiossa, alueella ja maassa sekä korkeatasoisella opetuksella.

Tavoite 4 - Luo tehokkaita ja vaikuttavia menetelmiä yhteistyöhön, tutkimukseen ja palveluun vastaamaan suurten yhtiömme tarpeita ja heidän ammatillisia toiveitaan.

Sijainnit

  • Murfreesboro

    East Main Street,1301, 37132, Murfreesboro

    Kysymyksiä