Keystone logo
MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

MGH Institute of Health Professions

Johdanto

MGH Institute of Health Professions on innovatiivinen, ammattialojen välinen jatko-koulu Bostonissa, joka valmistaa johtavia terveydenhuollon ammattilaisia geenineuvonnassa, viestintätieteissä ja häiriöissä, terveysammattikoulutuksessa, hoitotyössä, toimintaterapiassa, fysioterapiassa, lääkäriavustajissa, kuntoutustieteissä. Se tarjoaa vertaansa vailla olevat mahdollisuudet tiedekunnalle ja opiskelijoille oppia ja työskennellä asiantuntijoiden kanssa erilaisissa sairaala-, kliininen-, koulutus- ja yhteisöympäristöissä.

Integroimalla luokkaopetuksen tutkimuksen ja kliinisen kokemuksen kanssa, instituutti myöntää tohtorin tutkintoja, maisterin tutkintoja, myöntää jatko-opintotodistuksia ja tarjoaa jatkokoulutusta ammattilaisille sekä ylioppilastutkinnon suorittaneille henkilöille, jotka aloittavat terveydenhuollon toisesta alasta.

New England Commission of Higher Educationin (NECHE) hyväksymässä MGH-instituutissa on yli 1500 kokopäiväistä ja osa-aikaista opiskelijaa.

IHP on ainoa tutkintoa myöntävä tytäryhtiö Partners HealthCare -yhtiössä, joka on New Englandin suurin terveydenhuollon tarjoaja, jonka perustivat Massachusetts General Hospital ja Brigham and Women's Hospital, mukaan lukien Spaulding Rehabilitation Hospital, Newton-Wellesley Hospital ja North Shore Medical Center. Tämä yhteys tarjoaa opiskelijoille vertaansa vailla olevat mahdollisuudet oppia ja työskennellä asiantuntijoiden kanssa erilaisissa sairaala-, kliininen- ja yhteisöympäristössä.

MGH-instituutti uskoo, että tieto alkaa löytämisestä tutkimuksen avulla. Instituutin tiedekunta harjoittaa alkuperäistä kliinistä tutkimusta - suurimman osan yhteistyöhön perustuvasta ja ammattialojen välisestä - lopulta ihmisten häiriöiden ja vammaisten ennaltaehkäisyn, diagnosoinnin ja hoidon parantamiseksi.

Kaikki akateemiset ohjelmat edistävät monialaista ryhmätyötä koulun ainutlaatuisen IMPACT Practice -moduulin kautta ja tarjoavat henkilökohtaista huomiota tiukassa, yhteistyöhön perustuvassa oppimisympäristössä, jota ohjaavat tiedekuntamme ammatillinen asiantuntemus ja tieteelliset saavutukset. Akateemista kokemusta rikastuttaa edelleen opiskelijoiden taustojen ja elämänkokemusten monimuotoisuus.

Olitpa vasta yliopistosta, vaihdat uraa tai harjoittava lääkäri, joka haluaa edetä urallasi, MGH-instituutilla on sinulle sopiva tutkinto- tai todistusohjelma.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Boston

    1st Avenue,36, 02129, Boston

    Kysymyksiä