Keystone logo
Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Mercy Hospital College Of Nursing

Johdanto

HCA Healthcaressa meitä ohjaa yksi tehtävä: Ennen kaikkea olemme sitoutuneet hoitamaan ja parantamaan ihmiselämää.

HCA Healthcare on omistettu antamaan ihmisille terveempi huomenna. Yhtenä maan johtavista terveydenhuoltopalvelujen tarjoajista HCA Healthcare koostuu yli 180 sairaalasta ja yli 2000 hoitopaikasta 21 osavaltiossa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Sairaalojen lisäksi hoitopaikkoihin kuuluvat leikkauskeskukset, vapaasti seisovat ER: t, kiireelliset hoitokeskukset, diagnostiset ja kuvantamiskeskukset, kävelyklinikat ja lääkäriklinikat.

Monet asiat erottavat HCA Healthcarein muista terveydenhuollon organisaatioista; kuitenkin ytimessä suurin vahvuutemme on kansa.

Joka päivä noin 280 000 kollegaa menee töihin kollektiivisesti: potilaamme. Keskittymisemme vaikuttaa positiivisesti hoitokokemukseen sängyn vieressä ja muualla.

Oppivana terveydenhuoltojärjestelmänä HCA Healthcare analysoi tietoja noin 35 miljoonasta potilaskohtauksesta vuodessa. Nämä tiedot auttavat kehittämään potilashoitoa parantavia tekniikoita ja parhaita käytäntöjä. Jaamme myös oppimisen laajemman terveydenhuollon yhteisön ja valtion virastojen kanssa parantamaan hoitoa kaikkialla.

Olemme ylpeitä vaikutuksista, joita meillä on yhteisöissämme työllisyyden, investointien ja hyväntekeväisyyteen antamisen kautta.

Vuonna 2019 käytimme 4,2 miljardia dollaria pääomainvestointeihin maahan, rakennuksiin ja laitteisiin. Lisäksi HCA Healthcare maksaa merkittäviä veroja, jotka auttavat elvyttämään yhteisöjä.

Tarjoimme myös hyväntekeväisyyshoitoa, vakuuttamattomia alennuksia ja muuta korvaamatonta hoitoa arvioituihin kustannuksiin 3,7 miljardia dollaria vuonna 2019.

HCA Healthcarella olemme innoissaan lääketieteen tulevaisuudesta. Uskomme, että meillä on ainutlaatuinen asema olla johtava rooli hoidon muutoksessa.

Sijainnit

  • Miami

    3663 S Miami Ave Miami, FL 33133, , Miami

    Kysymyksiä