Keystone logo

Medical University Pleven

A logo

Johdanto

Lääketieteellinen yliopisto - Pleven on yksi viidestä lääketieteen yliopistosta Bulgariassa. Se perustettiin vuonna 1974, ja se laajensi vuonna 1865 perustetun kaupungin sairaalan näköaloja, kokoa ja mainetta. Nykyään se yhdistää menneisyyden perinteet nykypäivän mahdollisuuksiin ja sisältää koulutus- ja terapeuttiset tilat, nykyaikaisen esikliinisen perustan, Yliopistosairaala, jossa on yli 1000 vuodepaikkaa ja klinikat kaikilla tärkeimmillä lääketieteen aloilla, sekä suuri määrä erikoistuneita klinikoita ja tutkimusyksiköitä, joissa on nykyaikaiset diagnostiikka- ja hoitolaitteet. Näitä käytetään tehokkaasti potilaiden hoitoon, opiskelijoiden kouluttamiseen, lääkäriharjoittelijoihin, jatko -opiskelijoihin ja tutkimustyöhön.

Yliopistolla on kaikki tarvittavat teoreettiset, prekliiniset ja kliiniset osastot, joita vaaditaan lääketieteelliseen korkeakoulutukseen. Kirjoitushetkellä yli 6000 bulgarialaista ja kansainvälistä opiskelijaa yli 30 maasta on valmistunut yliopistosta.

Nykyinen opiskelijoiden lukumäärä on 2044. Englanninkielisellä kurssilla lääketiedettä opiskelevien kansainvälisten opiskelijoiden kokonaismäärä on 519. Kuluvana lukuvuonna 2014/2015 äskettäin hyväksyttyjä kansainvälisiä opiskelijoita on 163 25 maasta; suurin opiskelijayhteisö (88) on Ison -Britannian kansalaisia. MU-Plevenin eloisaan kansainväliseen yhteisöön kuuluvat Makedonia, Serbia, Ukraina, Moldova, Kreikka, Turkki, Nigeria, Albania, Kypros, Kongo, Syyria, Algeria, Yhdysvallat, Japani, Iso-Britannia ja Ranska. 835 nuorta lääkäriä Bulgariasta ja ulkomailta osallistuu jatko -opintoihin eri erikoisklinikoilla, jotka ovat osa yliopistollista sairaalaa.

Sijainnit

  • 5800, Pleven Center

Kysymyksiä