Keystone logo

University of Birmingham - College of Medical and Dental Sciences

A logo

Johdanto

Lääketieteen ja hammaslääketieteen korkeakoulussa muokkaamme terveyden ja lääketieteen tulevaisuutta tarjoamalla innovatiivista koulutusta ja poikkeuksellista tutkimusta, jota tarjoavat maailman johtavat tutkijat ja joita tukevat monipuolinen joukko sitoutuneita ja suorituskykyisiä asiantuntijapalveluita.

Birminghamin yliopisto on yli vuosisadan ajan etsinyt ja jakanut tietoa erinomaisen opetuksen ja maailman johtavan tutkimuksen avulla. Olemme alkuperäinen "punatiilinen" yliopisto, osa arvostettua Russell Groupia; kukoistava opiskelijakuntamme nauttii laajasta kurssivalikoimasta sekä poikkeuksellisista kampuksista ja tutkimustiloista.

Henkilökuntamme ja alumnien joukossa lukemamme 10 Nobel-palkittua ovat osallistuneet joihinkin tieteen suurimpiin löytöihin, mukaan lukien viime aikoina Higgsin bosonin ja gravitaatioaallot. Tutkimuksemme tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja haasteisiin, joita kohtaamme kaupungissamme, alueellamme ja kaikkialla maailmassa. Kannustamme ja valtuutamme ihmisiä muuttamaan ideat todeksi ja toteuttamaan tärkeitä asioita.

Sijainnit

  • College of Medical and Dental Sciences University of Birmingham Edgbaston , B15 2TT , Birmingham

Kysymyksiä