Keystone logo
Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Mayo Clinic College of Medicine and Science

Johdanto

Mayo Clinic College of Medicine and Science muuttaa terveydenhoitoa sekä potilaille että yhteiskunnalle huippuosaamisen avulla koulutuksessa, löytämisessä, innovaatioissa, ryhmätyössä ja johtamisessa.

Kollegion tehtävänä on kouluttaa ja innostaa terveydenhuollon tarjoajien, lääkäreiden ja tutkijoiden monipuolista työvoimaa lääketieteellisen koulutuksen, tutkimuksen ja kliinisen hoidon huippuosaamisen kautta; Lievittää ihmisten kärsimyksiä tarjoamalla myötätuntoista ja kulttuurisesti arkaluonteista hoitoa; Paranna biolääketieteitä keksintöjen ja innovaatioiden avulla ja edistä kansallista terveydenhuoltojärjestelmää väestötieteen ja johtajuuden avulla.

Koska Mayo Clinic perustettiin yli 150 vuotta sitten, tavoitteemme on ollut tarjota potilaille erinomaista hoitoa ja tarjota korkealaatuisia koulutusohjelmia, jotka takaavat seuraavan sukupolven lääketieteen, tieteen ja siihen liittyvien terveydenhuollon ammattilaisten menestyksen.

Itse asiassa jopa nimemme - Mayo Clinic - tulee tästä ajatuksesta. Alusta lähtien tohtori William Worrall Mayo ja hänen poikansa, tohtori William J. Mayo ja tohtori Charles H. Mayo kutsuivat lääkäreitä ja opiskelijoita vierailemaan Rochesteriin Minnesotaan ja oppimaan heidän innovatiivisista lääketieteellisistä ja kirurgisista käytännöistään. Vierailijat, jotka tulevat tarkkailemaan, viittasivat "Mayosin klinikalle".

Samanaikaisesti Mayon veljet ja heidän kollegansa olivat arvostettuja tutkijoita, jotka matkustivat ympäri maailmaa oppimaan muilta ja tuomaan takaisin viimeisimmät lääketieteelliset kehitykset sisällytettäviksi omaan käytäntöönsä. Mayo Clinicin integroidun lääketieteellisen käytännön kasvaessa koulutuksen merkitys oli edelleen keskeinen painopiste.

Sijainnit

  • Rochester

    1st Street Southwest,200, 55905, Rochester

    Kysymyksiä