Keystone logo
Louisiana State University

Louisiana State University

Louisiana State University

Johdanto

Koulutamme ja koulutamme seuraavan sukupolven terveydenhuollon ammattilaisia ja tutkijoita, jotka jatkavat innovatiivisen ja hengenpelastavan terveydenhuollon ja huippuluokan lääketieteellisen tutkimuksen ylpeää perintöä. LSU Health Shreveport on yksi maan sata neljäkymmentä akateemisesta lääketieteellisestä keskuksesta (AMC), ja se on arvostettu aarre yhteisössä, joka taisteli vuosikymmenien ajan sen luomisesta.

Ensisijaiset opetussairaalamme sijaitsevat Shreveportissa ja Monroessa, ja niitä hallinnoi Ochsner LSU Health Shreveport. Muita opetuspaikkoja ovat Overton Brooks VA Medical Center, Shrinerin lasten sairaala, Willis-Knighton Medical Center, CHRISTUS Health ja Rapides Medical Center.

Louisiana State University Health Shreveportin ensisijainen tehtävä on opettaa, parantaa ja löytää, jotta voidaan edistää alueen ja sen ulkopuolella olevan hyvinvointia. LSU Health Shreveport käsittää lääketieteen, jatko-opintojen ja liittoutuneiden terveydenhuollon ammattilaisten Shreveportissa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

  • Shreveport

    University Place,One, 71115, Shreveport

    Kysymyksiä