Keystone logo
Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Loma Linda University School of Medicine

Johdanto

Loma Linda -yliopiston lääketieteellinen korkeakoulu on vuodesta 1909 avattuaan kouluttanut ammattitaitoisia lääketieteen ammattilaisia sitoutuneena kristilliseen palveluun. Koulu on aina pyrkinyt yhdistämään parhaan lääketieteen huolehtivaan, kristilliseen myötätuntoon. Loma Linda -opiskelijoita koulutetaan tilanteessa, jossa korostetaan potilaan tarpeita ja ennaltaehkäisevää hoitoa tulevan taudin kompensoimiseksi.

Lääketieteen opiskelijat viettävät kaksi ensimmäistä vuotta raskasta luonnontieteiden opetussuunnitelmaa, joka on tasapainotettu ihmisten käyttäytymisen, uskonnon ja etiikan luokkatyön avulla. Juniorina opiskelijat viettävät aikaa kliiniseen vuorotteluun ja opetukseen perhelääketieteessä, gynekologiassa ja synnytyksessä, lääketieteessä, pediatriassa, psykiatriassa, radiologiassa ja kirurgiassa. Seniorit vaihtelevat lääketieteen ja kirurgian jatkokoulutuksen kautta ja suorittavat tutkintonsa neljän kuukauden valinnaisilla valinnoilla.

Loma Lindan lääketieteen opiskelijoilla on ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää taitojaan ihmisen parantamiseen. Suurin osa lääketieteen opiskelijoista osallistuu kahteen erittäin suosittuun yliopiston ohjelmaan: Social Action Community Health System ja Students for International Mission Service. Jokaisessa ne auttavat toimittamaan sairaanhoitoa pienituloisille ihmisille ja muille, joilla ei ole pääsyä perusterveydenhoitoon.

Sijainnit

  • Loma Linda

    Campus Street,11175, 92350, Loma Linda

    Kysymyksiä