Keystone logo
LAB University of Applied Sciences Terveydenhuollon kandidaatti, ensihoitaja
LAB University of Applied Sciences

Terveydenhuollon kandidaatti, ensihoitaja

Lappeenranta, Suomi

4 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 8 000 / per year *

Kampuksella

* lukukausimaksu uusille opiskelijoille EU: n ulkopuolelta / ETA-maista vuodessa kandidaatin tutkinto-ohjelmille

Johdanto

Ensihoitajana autat traumapotilaita tai yhtäkkiä sairaita ja kiireellistä hoitoa tarvitsevia ihmisiä sekä sairaalassa että sen ulkopuolella. Tunnistat ja ennakoit potilaan elämää uhkaavat tilanteet ja tiedät miten toimia tilanteen edellyttämällä tavalla. Varoitustehtävien lisäksi työhösi kuuluu kiireellistä hoitoa: potilaiden tutkiminen, tilanteiden kartoittaminen ja jatkohoidon suunnittelu. Teet hoitotyön päätöksiä ja pystyt myös johtamaan ryhmää.

Ensihoitajan työ vaatii stressinhallintataitoja, hyviä vuorovaikutustaitoja ja fyysistä kuntoa. Työssä sinun on pystyttävä tekemään nopeita itsenäisiä päätöksiä tutkittujen tietojen ja hoito-ohjeiden perusteella. Monet ensihoitajat työskentelevät ambulansseissa, mutta voit löytää työtä myös esimerkiksi sairaalan päivystyshuoneesta tai tehohoitoyksiköstä.

Lääketieteelliset opinnot LAB University of Applied Sciences täyttävät ensihoitajan pätevyysvaatimukset sekä teoriassa että käytännössä. Yli kolmannes tutkimuksista tapahtuu todellisissa hoitoympäristöissä ja esimerkiksi simulaatioharjoituksissa. Kliininen koulutus aidoissa terveydenhuollon ympäristöissä on olennainen osa opintojasi.

Opintojesi aikana opit hoitotyön teknisistä innovaatioista, kuten hoitotyön robotiikasta ja älykkäistä itsepalvelusovelluksista, ja opit käyttämään niitä hyödyntämään asiakasta ja potilasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Lääketieteellisen hoitotyön tutkinto-ohjelma (RN) avaa laajan kirjon mahdollisuuksia työskennellä ensihoitajana tai rekisteröitynä sairaanhoitajana Suomessa ja muualla Euroopan unionissa.

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä