Keystone logo
Kean University

Kean University

Kean University

Johdanto

New Jerseyn tiede-, teknologia- ja matematiikkakeskus tarjoaa vilkkaan opetus- ja tutkimusympäristön, joka on tarkoitettu uuden sukupolven innovaattoreiden valmistelemiseen menestyvälle uralle ammattimaisina tutkijoina, lääkäreinä ja kouluttajina.

New Jerseyn tiede-, teknologia- ja matematiikkakeskuksessa yhdistämme luonnontieteiden ja tutkimuksen innovatiiviseen kunnianosoitusopetussuunnitelmaan, joka pyrkii juurruttamaan kriittisen ajattelun ja ongelmanratkaisutaidot, joita tarvitaan menestymiseen nykypäivän tieteellisesti ja teknisesti edistyneessä maailmassa. Research First Initiativen kautta voit aloittaa tutkimuksen kokeneen tiedekunnan tiedemiehen kanssa ensimmäisen vuoden aikana ja hankkia edelleen korvaamatonta kokemusta ja työharjoittelua koko korkeakouluurasi ajan.

Valitse erilaisista innovatiivisista perus- ja jatko-ohjelmista tarpeidesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Jokaisen näistä vaihtoehdoista voit osallistua alkuperäiseen käytännön tutkimukseen ja kouluttaa uusimpia instrumentteja tiedekunnan ohjauksessa.

Sijainnit

  • Hillside

    North Avenue,215, 07205, Hillside

    Kysymyksiä