Keystone logo
Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Kursk State Medical University

Johdanto

Ensimmäinen alue, johtava Venäjä tunnustettu maailmassa

Kursk State Medical University ( KSMU ) on yksi Venäjän johtavista lääketieteellisistä oppilaitoksista. Yli 40 tuhatta lääkäriä, farmaseuttisia aineita ja muita terveydenhuollon ammattilaisia ​​on koulutettu 83 vuoden olemassaololleen.

Yliopiston toiminta toteutetaan Euroopan korkeakoulujen laadunvarmistusjärjestön laatustandardien, hallintotavan ja direktiivien kansainvälisten standardien vaatimusten mukaisesti.

Itsenäinen julkinen neuvosto "European Quality" on listannut KSMU n sadan parhaan venäläisen yliopiston joukossa. Vuosittain KSMU osoittaa tehokkuutensa, joka heijastuu Venäjän federaation opetus- ja tiedeministeriön seurannasta. Saavutettu korkeita ryhmiä Venäjän ja kansainvälisten luokitusten yliopisto, kuten; Euroopan tiede- ja teollisuuskomitean, International Ranking ARESin, luokituslaitoksen RAEX (asiantuntija RA), kansallisen korkeakoulututkinnon ja muiden tahojen johtama Round University Ranking (RUR).

Vuodesta 2016 lähtien KSMU on toiminut aktiivisesti osana kolmesta akateemisesta lääketieteellisestä klusterista: Länsi-Euroopan, Stomatologiset ja kemikaalilääkkeet.

Yliopistossa opiskelee tällä hetkellä 1900 ihmistä: seitsemäntuhatta (7000) opiskelijaa, joista noin 900 opiskelijaa - toissijainen ammatillinen koulutus, yli 600 asukasta ja jatko-opiskelijaa, yli kymmenentuhatta (10000 ) kansanterveyden ja korkeakoulututkinnon asiantuntijat. Yksi tärkeimmistä englanninkielisen korkeakoulututkinnon erikoisuuksista ovat; Yleinen lääketiede, hammaslääketiede, apteekki, talous, johtaminen, sosiaalityö ja biotekniikka.

KSMU on yhdeksän (9) opetusrakennusta / kampuksella varustettua modernia laitteistoa. Korkeakouluopetuksen ja jatkokoulutuksen erikoisammattitutkinnot suoritetaan kahdessatoista (12) yliopiston tiedekunnissa, joihin kuuluu kuusikymmentäviisi (65) osastoa. Kliiniset yksiköt, jotka sijaitsevat lääketieteellisten laitosten perusteella. KSMU lääketieteellinen lääketiedeoppilaitos toteuttaa toisen asteen ammatillisen koulutuksen ohjelmia. 132 lääkäriä ja 408 tiedekunta osallistuu koulutusprosessiin ja akateemiseen tutkimustyöhön.

Nykyisten ongelmien ratkaiseminen terveydenhuoltojärjestelmän ammattitaitoisen henkilöstön tarjoamisella, henkilöstön puutteen ja epätasapainon lakkauttaminen lääketieteellisissä organisaatioissa, perusterveydenhuollon antaminen, yliopisto sovelsi innovatiivisia opetustekniikoita, kuten; terveydenhuollon ammattilaisten jatkuvan koulutusjärjestelmän toteuttaminen ja erityisesti vuorovaikutteisten koulutusmoduulien ja asiantuntijoiden akkreditoinnin luominen.

84074_KSMU01.jpg

Keskeistä on ammatillisen osaamisen ja taitojen jatkuva parantaminen koko eliniän ajan, jatkuva ammatillinen kehittyminen ja terveydenhuollon ammattihenkilöstön ammattitaidon laajentaminen on annettu korkeakouluopetuksen koulutusohjelmien, oleskelulupien, ammatillisen uudelleenkoulutuksen ja ammattikoulutuksen lisäohjelmille.

KSMU koulutus toteutetaan 35 erityisopetuksessa, 350 ammatillisen uudelleenkoulutuksen ja ammatillisen kehityksen ohjelmia. Yliopiston verkkosivuilla on portaali "Jatkuva lääketieteellinen koulutus". Vuosina 2017 ja 2018 on koulutettu 794 KSMU tutkinnon suorittaneita, jotka tulivat meille koulutukseen 20 Venäjän federaation alueelta. Kaikki heistä ovat menestyksellisesti läpäisseet ensisijaisen erikoislääkärin akkreditoinnin menettelyä ammatillisten standardien "yleinen paikallinen lääkäri" ja "yleinen pediatrinen lääkäri".

Simulaattikoulutus kehittyy yliopistossa. Akkreditointikeskus ja simulaatiokoulutus, jossa on 13 laboratoriota, joissa on I-VI: n realistinen kokonaisuus.

Akateeminen tutkimustoiminta, joka on erottamaton osa yliopiston toimintaa, on tarkoitettu lääketieteellisen, tieteellisen, opetushenkilökunnan kouluttamiseen sekä perusteellisten ja soveltuvien tutkimusten suorittamiseen pääasiallisissa teoreettisissa ja kliinisissä biolääketieteellisissä ongelmissa.

Johtavat tieteelliset projektit kehitetään KSMU : n kokeellisen biologisen klinikoiden ja neljän tutkimuslaitoksen perusteella: geneettisen ja molekyyliepidemiologian tutkimuslaitokselle, kokeellisen lääketieteen tutkimuslaitokselle, yleisen patologian tutkimuslaitokselle, fysiologian tutkimuslaitokselle ja modernin laitteiston kanssa . Biologiset pankinäytteet (veri, DNA, kudos), joita on saatavilla yli 10000 potilasta, joilla on erilaisia ​​sairauksia geneettisen ja molekyyliepidemiologian tutkimuslaitoksen rahastossa.

Se tarjoaa mahdollisuuden maailmanluokan tieteelliseen tutkimukseen myös yhteistyössä Venäjän ja ulkomaiden koulutus- ja tiedeyhteisöjen kanssa.

KSMU aloittaa ja järjestää säännöllisesti kaikki Venäjän ja kansainväliset konferenssit lääketieteen, farmasian, psykologian ja pedagogisten teknologioiden toteuttamisesta lääketieteen opetuksessa.

Yliopisto kiinnitti suurta huomiota kansainvälisen yhteistyön tieteelliseen osaan: yksiköiden suoritukset kansainvälisissä tieteellisissä tutkimusohjelmissa Itävallan, Kyproksen, Puolan, Moldovan, Belorussin ja muiden oppilaitosten, tieteellisten ja lääketieteellisten organisaatioiden kanssa.

KSMU vahvistaa säännöllisesti yliopiston, jolla on korkea kansainvälinen maine. Kansainvälisen yhteistyön KSMU ovat koulutuspalvelujen vienti, opiskelijoiden ja akateemisen henkilöstön akateemisen liikkuvuuden kehittäminen, yliopiston ulkomaisten koulutusohjelmien akkreditointi, KSMU : n kuvan täydellisyys koulutuspalvelujen maailmanmarkkinoilla ja niin edelleen. Yliopisto toimii yhteistyössä 50 koulutuksen, tieteellisen organisaation ja lääkärikeskuksen kanssa.

KSMU : n koulutusohjelmat on akkreditoitu 15 ulkomailla. Yliopisto on ensimmäinen Venäjällä avannut edustajan toimiston Malesiassa (Kuala Lumpur).

84076_47581_Screen_Shot_2016-07-28_at_17.19.26.png

Tällä hetkellä noin 2600 ulkomaalaista opiskelijaa 47 eri maasta opiskelee KSMU . Ulkomaalaisten opiskelijoiden määrä ylittää 30% opiskelijoiden väestöstä.

KSMU on mukana yliopistojen kansainvälisessä yhdistyksessä, venäläis-kiinalaisten lääketieteellisten yliopistojen liitossa ja kansainvälisessä eurooppalaisessa Hammaslääketieteen yhdistyksessä.

Erilliset ulkomaiset opettajat ja tutkijat osallistuivat yliopiston kasvatustoimintaan akateemisen liikkuvuuden muodossa.

Heinäkuussa 2016 KSMU rehtori professori VA Lazarenko palkittiin Venäjän federaation presidentin asetuksella ystävyysjärjestyksen tunnustuksena terveydenhuollon kehittämisestä, lääketieteestä ja tunnollisesta työstä.

Yleistä tietoa

 • Perustamisvuosi: 7. helmikuuta 1935
 • Toimielimen tyyppi: Valtio (Sponsoroima liittovaltion hallitusbudjetti)
 • Kieli: venäläinen keskitaso tai englanti
 • Opiskelijoiden kokonaismäärä: Noin 19000 kansalaista, jotka koostuvat paikallisista ja kansainvälisistä opiskelijoista, jatko-opiskelijoista ja jatko-opiskelijoista.
 • Kansainväliset opiskelijat: 2600 kansainvälistä opiskelijaa 47 maasta
 • Hyväksytty / listattu: WHO, GMC, JPA, MMC ja muut kansainväliset lääketieteelliset lautakunnat
 • Opintomaksu: Kiinteä koko ohjelman keston ajan.
 • Opintojakson kesto: Pre-yliopiston (Pre-Medical) kurssi - 7-12 kuukautta, lääketieteellinen ohjelma - 6 vuotta, apteekki- ja hammaslääketieteen ohjelmat - 5 vuotta, talous, johtaminen, sosiaalityö ja biotekniikka - 4 vuotta.
 • Sisäänkäyntipäivät: syys / lokakuun saanti, helmikuu / maaliskuu saanti


Vilkas kampus

KSMU sijaitsee Kurskin sydämessä, joka tarjoaa kaikki mahdollisuudet kansainvälisille opiskelijoille kävelyetäisyydellä. KSMU on erinomainen paikka opiskella, tehdä uusia ystäviä, osallistua urheiluun ja kulttuuritoimintaan / tapahtumiin tai rentoutua monipuolisessa ja vieraanvaraisessa ympäristössä.

Opiskelijan tuki ja palvelut

Maahanmuuttomenettelyistä turvallisuusasioihin KSMU hallinto auttaa varmistamaan Kurskin oppimisen ja elämisen kokemuksen mahdollisimman KSMU .

Terveysvakuutus

Kaikilla kansainvälisillä opiskelijoilla on riittävä sairausvakuutus, joka on voimassa Venäjällä.

majoitus

KSMU kaikille KSMU opiskelijoille.

Airport Pick Up -palvelu

Yksi hallinnon henkilöstöstä on Moskovan lentokentällä tapaamaan uusia opiskelijoita ja seuraamaan heitä KSMU .

Yliopiston edustaja

Trans Russian Co., KSMU n kansainvälinen virallinen edustaja vuodesta 1994.

Kurssit kansainvälisille opiskelijoille

KSMU oli Venäjän ensimmäinen yliopisto, joka tarjosi täydellisen lääketieteellisen koulutuksen englanninkielisessä KSMU . Englanninkielisen median alla KSMU on oikeus kouluttaa erikoislääkäreitä lääketieteessä, hammaslääketieteessä ja apteekissa (MD / jatko) ja jatko-opinnoissa.

Tavallinen taso (tai vastaava)

KSMU tarjoaa mahdollisuuden opiskelijoille, joilla on O-tason pätevyys tai A-taso, jolla on alhainen arvosana, siirtyä kohti perustutkintoa suorittavaan ohjelmaan ilmoittautumalla yliopiston edeltävään (esilääketieteelliseen) kurssiin liittyessään Yhdistyneen kuningaskunnan myöntävän elimen kanssa PRE-U-säätiön opintoihin. Kurssin kesto on 7–12 kuukautta ja valmistaa sinut jatko-opintoihin KSMU .

Oppia tutkittaessa Pre-medical kurssi English Medium:

 1. Venäjän kieli
 2. Matematiikka
 3. Biologia
 4. Kemia
 5. Fysiikka

Ennakkotaso (tai vastaava)

Hakijat, joilla on A-tason koulutustodistus, voivat suorittaa lääketieteen, farmasian tai hammaslääketieteen tutkinnon englanniksi.

Käy KSMU Youtube Channelissa

https://www.youtube.com/channel/UCY7FEDN3YgCRmYuSznwNoEA/videos

Sijainnit

 • Russia Online

  Kursk State Medical University C/O Mohammed Chahine Karl Marx No.3, Main Campus, office 127 Kursk city, index: 305041, , Russia Online

  • Kursk

   Ulitsa Karla Marksa, д.3, 305000, Kursk

   Kysymyksiä