Keystone logo

Kiang Wu Nursing College Of Macau

A logo

Johdanto

Kiang Wu Nursing College Of Macau -hoitajakoulu (KWNC) on Kiang Wu Hospital Hospital Charitable Associationin (KWHCA) tytäryhtiö. Entisestä Kiang Wu -hoito- ja kätilökoulusta kehittynyt korkeakoulu on Macaon vanhin hoitolaitos. Vuonna 2015 korkeakoulu sai luottoluokitukset Ison-Britannian korkeakoulujen laadunvarmistusvirastolta (QAA) institutionaalisessa laadunvalvonnassa (IQA). Kollegio pyrkii parantamaan opetussuunnitelmaa monitieteiseksi ja etenemään kohti huipputason koulutusta. Se on myös päättänyt mukautua oikeaan aikaan sosiaaliseen kysyntään ja lääketieteelliseen kehitykseen.

Kiang Wu Nursing College Of Macau on lukuisien ihmisten ponnistelujen ja vahvuuksien myötä kehittynyt vakaasti. Vuonna 1999 hallitus tunnusti korkeakoulun yksityisenä korkeakouluna ja siitä tuli Kiang Wu Nursing College Of Macau . Vuonna 2002 korkeakoulu aloitti ensimmäisen neljän vuoden tutkinnon ”kandidaatin tutkinto hoitotyössä”. Tämä oli kääntänyt uuden sivun Macaon hoitotyön korkeakoulussa. Ohjelman laadun varmistamiseksi ja kansainvälisten standardien noudattamiseksi korkeakoulu pyysi tämän tutkinnon säännöllisiä arviointeja asiantuntijoilta Yhdistyneestä kuningaskunnasta, Yhdysvalloista, Brasiliasta, Thaimaasta ja Hong Kongista. Asiantuntijat tunnustavat tämän tutkinnon opetussuunnitelman suunnittelun, opetuksen ja oppimisen laadun, ja ohjelma paranee edelleen.

Kannustaakseen Macaon erikoistunutta hoitokehitystä Hongkongin sairaalaviranomaisen tuella KWNC käynnisti vuonna 2008 jatko-tutkintotodistuksen edistyneessä hoitotyössä (PDAN) -ohjelmassa. Tämä lisäsi erikoissairaanhoitajien voimaa ja edisti erilaisten erikoissairaanhoitopalvelujen kliinistä kehitystä. Kun Macaoon on lisätty lisää kliinisiä oppimispohjia ja ne on akkreditoitu, koulutus on tyydyttävämpää Macaon lääketieteellisen järjestelmän ja asukkaiden tarpeisiin. Sen jälkeen vuonna 2010 perustettiin yhteistyössä Sun Yat-sen -yliopiston kanssa "Master of Nursing Science (MNS) -ohjelma". Tämä tarjosi perustan korkeakoulun maisteriohjelmalle, joka rakensi pätevän opetusryhmän. Sitten korkeakoulu perusti oman hoitotyön maisterinsa vuonna 2018 parantamaan sairaanhoitajien akateemista tutkimusta ja ongelmanratkaisukykyä. College on ensimmäinen korkea-asteen koulutuslaitos, joka hyväksyttiin perustamaan hoitotyön maisterin tutkinto Macaon historiassa.

Valmistujaisseremonia 2005/2006

KWNC painottaa humanistista hoitoa ja monikulttuurista koulutusta pätevien hoitokykyjen kehittämiseksi, jotka pyrkivät osaamiseen ja rehellisyyteen. Kollegion hallituksen kannustamana ja tukemana vuonna 2006 perustettiin ”hyväntahtoisuuden apurahasäätiö”, jonka tarkoituksena oli saavuttaa kollegion hyväntahtoinen ja huolehtiva käsitys kannustamalla nuoria pyrkiviä hoitotyön opintoihin ja omistautumaan hoitajauralle apurahojen ja apurahojen avulla. . Oppilaitos on läheisessä yhteydessä Manner-maihin ja kansainvälisiin lääketieteellisiin ja akateemisiin instituutteihin, tarjoten opettajille ja opiskelijoille erilaisia valuutanvaihto- ja oppimismahdollisuuksia laajentaa näköalojaan ja oppia monikulttuurisuudesta. On kliinistä vaihtoa, joka sisältää maita / alueita kuten Peking, Sichuan, Taiwan, Singapore, Yhdysvallat, Portugali ja Belgia jne.

Edistääkseen akateemisen tutkimuksen kehittämistä hoitotyössä ja terveystieteissä KWNC perusti kausijulkaisun ”Macau Journal of Nursing” vuonna 2001. Tämä oli Macaon ensimmäinen ja ainoa paikallinen hoitohenkilöstölehti, joka sisältyi myös Yhdysvaltain CINAHL- ja Taiwanin CEPS-tietokantoihin. Lehden tavoitteena on lisätä hoitotyön ja terveystieteiden akateemista tutkimusta, parantaa hoitotyön tekniikkaa ja hoitokoulutusta sekä tarkastella hoitotyön kehitystä uudella aikakaudella. Vuonna 2004 julkaistiin uutiskirje ”Terveyden ja hoitotyön kaiku”, jonka tarkoituksena on jakaa tietoa, levittää terveydenhuolto- ja hoitotietoa, parantaa todellista toimintaa sekä parantaa yhteyttä ja tiimihenkeä kollegion kollegoiden ja opiskelijoiden välillä.

KWNC alkoi valmistella hoitotyön ja terveydenhuollon koulutuksen tutkimuskeskuksen perustamista lukuvuonna 2006 / Kollegion opetuksen, tutkimuksen ja sosiaalipalvelujen integrointia koskevan lähestymistavan sekä SAR-hallituksen keskeisten linjausten mukaisesti. 2007, ja se oli toiminnassa syyskuussa 2012. "Hyväntahtoisuus valaisee myöhempää elämääni: räätälöity metaohjelma Macaon ikääntyvän väestön kohtaamiseksi" oli keskuksen keskeinen kehityshanke. Tällä hetkellä se keskittyy dementian ennaltaehkäisyn, elämän ja kuoleman kouluttamisen sekä yhteisöllisen hoitotyön edistämiseen. Ohjelma on ollut hyödyllinen yhteiskunnalle.

Viime vuosina KWNC on toteuttanut useita SAR-hallituksen tilaamia tutkimushankkeita, kuten: "Tutkimus Macaon vanhusten pitkäaikaishoitotarpeista", "Kymmenen vuoden suunnitelma hoitotyön työvoimalle Macaossa" , "Tutkimus Macaon perusopiskelijoiden visuaalisesta tarkkuudesta", "Kymmenen vuoden suunnitelma yhteisön hoitotyön työvoimalle Macaossa", "Ikääntyvän yhteiskunnan torjunta: analyyttinen tutkimus hoitotyön palveluista ja työvoimasta Macaossa", "Käsittely Ikääntyvä yhteiskunta: Jatkuva tutkimus Macaon hoitotyövoiman kehittämisstrategioista "ja" Tutkimus vanhusten elämään valmistautumisesta ja Macaon asukkaiden elinikäisestä kehityksestä "jne.

Vuonna 1956 silloinen Kiang Wu hyväntekeväisyysjärjestön (KWCA) puheenjohtaja Ho Tim ja Ho Yin antoivat varoja Cheng-Kai-muistohallin rakentamiseen kampusrakennukseksi, joka on säilynyt siitä lähtien. Opiskelijoiden määrän lisääntyessä ja oppimisresurssien kysynnän myötä College lisäsi Mong Ha Campuksen vuonna 2013 parantamaan tiloja, kuten erikoistuneita hoitolaboratorioita ja tilaa tutkimukselle, itseopiskeluun ja muuhun toimintaan. Macaon erityishallintoalueen hallituksen tuella rakennetaan uusi kampus Islands Medical Complexin viereen, joka otetaan käyttöön vuoden 2020 viimeisellä neljänneksellä.

Kollegion tulevaisuutta varten saarten sairaalakompleksin uuden kampuksen valmistumisen myötä resursseja parannetaan korkealaatuisten hoito- ja terveystieteiden kykyjen kouluttamiseksi. Tämä tarjoaa enemmän kehitystilaa hoitotyön ja terveydenhuollon laadun parantamiseksi ja korkeammalle tasolle, mikä vastaa Macaon tulevaisuuden lääketieteellisen hoidon ja terveydenhuollon tarpeita. Samalla koulutuksen, tutkimuksen ja muun avulla College tarjoaa tukea Macaon pitkäaikaisille hoitopalveluille.

Sijainnit

  • Av. de Venceslau de Morais No. 218A, Edf. Cio do Jornal Ou Mun, 13/F-16/F, , Macau

Kysymyksiä