Keystone logo
Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Joyce University of Nursing and Health Sciences

Johdanto

Valmistamme opiskelijamme ottamaan vastaan dynaamisen, merkityksellisen uran haasteet , aseistettuna itseluottamuksella ja myötätunnolla tehdäkseen pysyvän vaikutuksen potilaisiinsa ja heidän yhteisöihinsä.

Tehtävämme

Valmentaa ihmisiä toimimaan pätevinä ammattilaisina, edistämään uraansa ja pyrkimään elinikäiseen oppimiseen.

Institutionaaliset oppimistulokset

Kaikki valmistuneet koulutetaan:

  • Käytä näyttöön perustuvaa tutkimusta käytännössä
  • Palvele erilaisia yhteisöjä ja sidosryhmiä
  • Osoita elinikäisen oppimisen taitoja
  • Toimi pätevinä ammattilaisina

Näkemyksemme

Pyrimme luomaan oppimisympäristöjä, jotka muuttavat palvelemiemme ihmisten elämää ja mahdollistavat heidän positiivisemman vaikutuksensa yhteisöihinsä.

Sairaanhoito ja terveydenhuolto ovat mitä teemme

Joyce tunnetaan parhaiten sairaanhoitajakoulutuksestaan. Tarjoamme ennen ja jälkeistä hoitotyötä Pathways , joka on suunniteltu tukemaan opiskelijoita heidän sijainnistaan ja aiemmasta yliopistokokemuksestaan riippumatta. Olitpa uusi hoitotyön parissa tai haluat edetä sairaanhoitajaurallasi, voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Sitoutumisemme terveystieteisiin ylittää hoitotyön. Toimintaterapia-avustaja-ohjelmallamme tuemme opiskelijoita, jotka etsivät mielekästä uraa toimintaterapiassa.

Joyce on kukoistava oppilaitos, jossa on elinvoimainen oppimisyhteisö, joka koostuu erinomaisista opiskelijoista, taitavista alumneista ja huippuluokan opettajista, jotka ovat omien alojensa asiantuntijoita – kaikki sitoutuneet pitämään huolta opiskelijoista, potilaista ja toisistaan.

Joyce-opiskelijana sinun pitäisi odottaa tulevasi haasteeseen, rikastuneeksi ja muuttuvaksi. Haastamme opiskelijamme, koska heidän hakemansa ammatit vaativat suuren luottamuksen arvoisia henkilöitä. Rikastamme opiskelijoitamme, jotta he valmistuneet voivat rikastuttaa yhteisöään. Lopuksi, uskollisena Joycelle sen ytimessä, sinun pitäisi odottaa eteneväsi nopeasti, älä koskaan uhraa laatua ja olet lipunkantaja vertaistesi joukossa.

Sijainnit

  • Draper

    12257 Business Park Dr, Draper, UT 84020, 84020, Draper

    Kysymyksiä