Keystone logo
Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johns Hopkins University, Bloomberg School of Public Health

Johdanto

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health (BSPH), ykkössijalla oleva kansanterveyskoulu maailmassa, on omistautunut kaikkien ihmisten terveyden parantamiseen ja monimuotoisen maailmanlaajuisen tutkijoiden, kansanterveyden ammattilaisten, ja muut, jotka voivat edistää kansanterveyttä.

Opiskelijamme, tiedekuntamme ja tutkijamme pelastavat ihmishenkiä joka päivä. BSPH:ssa opit yhdessä johtajien kanssa, jotka antavat eeppisiä panoksia yleisön terveyteen – paikallisesti, kansallisesti ja maailmanlaajuisesti.

Alalla aktiivisesti työskentelevien tunnettujen asiantuntijoiden johdolla tarjoamme työskenteleville ammattilaisille suunnattuja henkilökohtaisia ja online-maisteri-, tohtorin- ja todistusohjelmia.

BSPH:n yli 80 keskuksen ja instituutin ansiosta opiskelijoilla on lukemattomia mahdollisuuksia astua ulos luokkahuoneesta yhteisöön toteuttaakseen kansanterveysratkaisuja.

Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health on paikka, jossa saat tietoa todellisesta maailmasta ja ruokkii intohimoasi terveyden parantamiseen kaikissa elämänvaiheissa varmistaen, että olosuhteet eivät sanele terveyden kohtaloa.

Liity meihin suojelemaan terveyttä ja pelastamaan ihmishenkiä – miljoonia kerrallaan. Pyydä tietoa tutkinnoistamme jo tänään.

Opiskelijoiden suosittelut

Ohjelman pääsyvaatimukset

Osoita sitoutumistasi ja valmiutesi menestyä kauppakorkeakoulussa suorittamalla GMAT-koe – yleisimmin käytetty pääsykoe, joka mittaa kriittistä ajattelua ja päättelykykyäsi.

Lataa GMAT-minivisa saadaksesi yleiskuvan kokeessa olevista kysymyksistä.

Sijainnit

 • USA Online

  USA Online, Yhdysvallat

  • Baltimore

   North Wolfe Street,615, 21205, Baltimore

   Kysymyksiä