Keystone logo
James Madison University MA/Toim., kliinisen mielenterveysneuvonta
James Madison University

MA/Toim., kliinisen mielenterveysneuvonta

Harrisonburg, Yhdysvallat

3 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Kampuksella

Johdanto

Yrityksen James Madison University kliinisen mielenterveysneuvontaohjelman jäseninä olemme muodostaneet oman erityisen yhteisömme tiedekunnasta, henkilökunnasta ja opiskelijoista. Meillä on erilaisia kykyjä, ikä, luokka, sukupuoli, etninen tausta, rotu, uskonto, seksuaalinen suuntautuminen ja syntymäpaikka, mutta meillä on yhteinen näkemys elintärkeän tehtävän saavuttamisesta ja opiskelijoiden muuttamisesta menestyneiksi yhteisön ohjaajiksi. Alumnimme ovat omistautuneet tarjoamaan päteviä, välittäviä ja eettisiä palveluita erilaisille asiakkaille julkisissa virastoissa, yhteisöohjelmissa ja yksityisissä toimistoissa.

Toteuttamalla periaatteitamme käytännössä pyrimme luomaan välittävän yhteisön, jossa voimme menestyä henkilökohtaisesti ja kasvaa ammatillisesti. Vaikka monet valmistuneistamme työskentelevät maaseutuyhteisöissä Virginian Shenandoahin laaksossa tai Länsi-Virginian vuoristossa, monet muut ovat siirtyneet palvelemaan muissa yhteisöissä Keski-Atlantin alueella ja eri puolilla kansakuntaa. Kutsumme opiskelijamme lähtemään elinikäiselle matkalle, jossa tutkitaan uusia mahdollisuuksia, jalostetaan taitojaan ja pysytään tuoreena koko uransa ajan. Kannustamme heitä tukemaan toisiaan valtavassa tehtävässä helpottaa muutosprosessia yksilöissä, pariskunnissa, perheissä, ryhmissä ja yhteisöissä lisensoituina ammatillisina neuvonantajina. Lopuksi haastamme valmistuneemme edistämään kliinisen mielenterveysneuvonnan ammattia palvelun, tutkimuksen, innovaation, edunvalvojan ja koulutuksen avulla.

Master of Arts (MA) -tutkinto ohjaajakoulutuksessa, jossa on keskittyminen kliiniseen mielenterveysneuvontaan, myönnetään vasta kaikkien koulutuksen erikoistutkintovaatimusten suorittamisen jälkeen. Tämä ohjelma tarjoaa akateemista ja soveltavaa koulutusta henkilöille, jotka etsivät työtä neuvonantajina kliinisissä mielenterveyslaitoksissa, psykiatrisissa laitoksissa tai yksityisissä toimistoissa. Ohjelma edellyttää vähintään 60 opintopisteen suorittamista.

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Opetussuunnitelma

Ohjelman tulos

Uramahdollisuudet

Tietoja koulusta

Kysymyksiä