Keystone logo
© Domus Academy
Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Istituto Stomatologico Toscano in partnership with Saint Camillus International University of Health and Medical Sciences (UniCamillus)

Johdanto

Istituto Stomatologico Toscano, paras paikka oppia

Istituto Stomatologico Toscano , hammaslääketieteen kliinisen, tutkimuksen ja syventävän koulutuksen säätiö, on tarkoitettu hammaslääkärille ja hammashygienistille, hammaslääkärin avustajille ja ensihoitajille kouluttamaan ammattilaisia hammaslääketieteen ehkäisyssä ja hoidossa.

Elinikäinen oppiminen kaikille terveydenhoitoalalla työskenteleville on välttämätöntä pysyäkseen ajan tasalla tekniikan kehityksestä sekä tehokkaampien ja vähemmän invasiivisten hoitomenetelmien kehittämisestä. Tämä on juuri Istituto Stomatologico Toscanon ensisijainen tehtävä, jonka ammattilaiset välittävät opiskelijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat jatkaa taitojensa kehittämistä.

Kokemus ja korkea opettajataso Tieteellinen merkitys

Omistetut koulutustilat Strateginen sijainti

Lucidon maakunnassa Lido di Camaioressa sijaitseva Istituto Stomatologico Toscano käsittelee jatkokoulutusohjelmien kehittämistä hammaslääkärille, hammashygienistille ja hammasavustajille.

Yliopisto on suunnattu sekä kolmivuotisen tutkinnon suorittaneille että erikoisammattitutkinnon suorittaneille tai vanhan koulun maisterin tutkinnon suorittaneille sekä ammattilaisille, jotka haluavat päästä takaisin peliin, syventää taitojaan ja kasvattaa heidän potilailleen tarjoamien palvelujen laatu.

Voit pyytää tietoja aloituskursseista, pääsymenettelyistä ja rekisteröintikustannuksista lähettämällä viestin. Yksi henkilökuntamme jäsenistä ottaa sinuun yhteyttä ja antaa sinulle kaikki tarvitsemasi tiedot.

20Muodostumisen vuodet

150Kurssit tarjotaan

3000osallistujien

Instituutin kumppani

Perustamisestaan lähtien instituutin koulutustoiminta on järjestetty ja järjestetty yhteistyössä useiden italialaisten ja ulkomaisten yliopistojen kanssa, ja se perustuu nykyään yleiseen yhteistyöhön Rooman Saint Camillus -yliopiston kansainvälisen yliopiston kanssa (UniCamillus).

UniCamillus on uusi yliopisto, joka on omistettu yksinomaan lääketieteen ja terveystieteiden aloille. Sen ammatti on kansainvälinen, ja se on suunnattu italialaisille, eurooppalaisille ja EU: n ulkopuolisille opiskelijoille, jotka haluavat lääkärin ammatin ja lääketieteen globaalisti.

Didaktinen tarjous on erittäin laaja ja sisältää käytännön potilaiden koulutuskursseja, syventäviä koulutuskursseja, erikoistumiskursseja sekä yhden ja useamman lukuvuoden I ja II tason maisterit.

138680_pexels-photo-305565.jpeg

IST-toiminta

Istituto Stomatologico Toscano edustaa pohjimmiltaan hammaslääketieteen jatkokoulua ja järjestää I ja II tason yliopisto-master-kursseja, erikoistumiskursseja, käytännön potilaiden koulutuskursseja sekä syventäviä kursseja.

Kaikilla ammattilaisilla on pitkä ja pätevä kokemus yliopistokurssien järjestämisestä ja johtamisesta, mikä takaa opetuksen korkean laadun.

IST: n kurssien aiheet

Hammaslääketieteen syventävien koulutuskurssien didaktiikkaohjelma vaikuttaa kaikkiin hammashoidon aloihin, ja siihen osallistuvat korkeasti päteviä opettajia, sekä italialaisia että kansainvälisiä.

Kosketaan kaikkia nykyaikaisen hammaslääketieteen mielenkiintoisimpia aiheita, mukaan lukien implantologia, suun kirurgia, periodontologia, oikomishoidot, kosmeettiset hammaslääkärit, laillinen hammaslääketiede, konservatiivinen, implantologian laser, suuhygienia, erityinen potilashoito, tietokoneavusteinen implantologia, tietokoneavusteinen implantologia , uudistava ja rekonstruoiva hammaskirurgia sekä tutkimusmenetelmät.

Hammaslääkärien jatkokoulutus

Jokaisen terveydenhoitoalalla työskentelevän on suoritettava jatkokursseja jatkokoulutusta varten. Nämä tutkimukset tarjoavat ammattilaisille mahdollisuuden jatkaa tietämystään, löytää uusimmat teknologiset innovaatiot ja tarjota parempaa palvelua kaikille potilailleen.

Hammaslääketieteen alalla IST on yli kymmenen vuoden ajan tarjonnut korkeasti koulutettujen opetusammattilaisten ammattitaitoa ja kokemusta. Ota yhteyttä IST: hen yhteyslomakkeen kautta saadaksesi lisätietoja.

doctor, medical, medicine

Rooman Saint Camillus -yliopisto (UniCamillus)

Yliopisto, joka on omistettu yksinomaan terveys- ja lääketieteellisille tieteille

Saint Camillusin kansainvälinen terveys- ja lääketieteellinen yliopisto (UniCamillus) - yliopisto, joka on omistettu yksinomaan terveys- ja lääketieteellisille tieteille. CUN (Italian kansallinen yliopistoneuvosto) hyväksyi UniCamilluksen yliopistosäännökset ja koulutusmääräykset 20. kesäkuuta 2017 ja ANVUR: n (Italian yliopistojen ja tutkimusten arviointivirasto) akkreditoinnin 5. syyskuuta 2017.

Opetus-, yliopisto- ja tutkimusministeriö allekirjoitti 28. marraskuuta 2017 asetuksen, jolla perustettiin yliopisto, joka myöhemmin rekisteröitiin tilintarkastustuomioistuimeen ja julkaistiin Italian lain virallisessa lehdessä n. 3 4. tammikuuta 2018.

Tehtävä

Saint Camillusin kansainvälinen terveys- ja lääketieteellinen yliopisto (UniCamillus) toivottaa tervetulleiksi opiskelijat ympäri maailmaa ja kouluttaa heitä tulemaan lääkäreiksi tai terveydenhuollon ammattilaisiksi monipuolisia ja keskittyneitä myös heikommassa asemassa olevien maiden sairauksiin.

Tästä syystä yliopisto on osoitettu erityisesti EU: n ja EU: n ulkopuolisille opiskelijoille, jotka osoittavat humanitaarista, tieteellistä ja ammatillista kiinnostusta erityisesti kehitysmaiden terveysongelmiin. UniCamilluksen tutkinnon suorittaneet pitävät aina mielessä opintojen aikana hankitut humanitaariset arvot, erityisesti potilaan arvokkuuden, jota pidetään omaa herkkyyttä edustavana ihmisenä. Yliopisto on maallinen ja toivottaa kaiken uskonnon opiskelijat tervetulleiksi.

Camillus De Lellis on inspiroinut yliopiston tehtävää: 1500-luvun lopulla hän osallistui huomattavasti kriteerien määrittelyyn ja tehokkaan terveydenhuoltojärjestelmän organisointiin laatimalla ja toteuttamalla ensimmäinen nykyaikainen sairaalahoidon menettely, perustamalla perustiedot potilaan kunnioituksen ja ihmisarvon periaatteet.

Koulutustavoitteet

Koulutusohjelman tavoitteena on kouluttaa lääkäreitä ja terveydenhuollon ammattilaisia, jotka pystyvät toimimaan maailmanlaajuisesti vastaamaan myös epäsuotuisien maiden terveystarpeisiin. UniCamillus-humanitaarisen tehtävän mukaisesti korostetaan opintopolun aikana perus- ja kliinisten tieteiden sisällön olemassa olevia suhteita kiinnittäen erityistä huomiota lääketieteen monitieteisyyteen.

Yliopiston kansainvälisen ulottuvuuden mukaisesti monia tutkintokursseja opetetaan englanniksi. Käytettävissä on koulutusvälineitä ja tukiohjelmia, joiden avulla opiskelijat voivat parantaa englanninkielisyyttään kurssien aikana, kunnes he ovat saavuttaneet tarvittavan tason voidakseen käyttää pätevyyttään useimmissa maailman maissa ilman kielirajoituksia.

Sijainnit

  • Lido di Camaiore

    Lido di Camaiore, Camaiore, Lucca, Tuscany (Italy), , Lido di Camaiore

  • La Spezia

    La Spezia, Italia

    Kysymyksiä