Keystone logo
International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

International University Of The Health Sciences (IUHS)

Johdanto

Olemme maailmanlaajuinen lääketieteen koulutuslaitos, joka sisältää uusimmat ja tehokkaimmat opetusmenetelmät yhdistettynä "hands on" integroituun kliinisen lääketieteen ohjelmaan, joka kattaa koko prekliinisen opetussuunnitelmamme.

​Ajantasaisen modernin teknologian hyödyntäminen ja yhdistäminen paikallisiin lääketieteellisiin palveluihin mahdollistaa IUHS:n ulottuvuuden laajentamisen osavaltioiden lisäksi myös rajojen yli. Tämä mahdollistaa edistyneen oppimisympäristön luomisen melkein missä tahansa.

​IUHS-tutkinnon suorittaneet ovat lisensoituja ja harjoittelevat kaikkialla Kanadassa, yli 28 osavaltiossa Yhdysvalloissa ja monissa maissa ympäri maailmaa.

Lääketieteen koulutus 2000-luvulle

Hajautettu oppiminen – Opiskelijoilla ei ole mitään syytä muuttaa juuriltaan ja siirtyä opiskelemaan lääketieteelliseen kouluun. Nykyaikaiset lääketieteen opettajat houkuttelevat opiskelijoita kliinisten laitosten ja tiedekuntien verkoston sekä oppimisteknologian kautta.

Live usean alustan luennot antavat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua laajemmin kuin perinteisessä luokkahuoneessa. Opiskelijat voivat olla vuorovaikutuksessa professorin, assistenttien ja muiden luokkatovereiden kanssa turvallisessa, vähemmän pelottavassa oppimisympäristössä. Oppimisalustat antavat opiskelijoille vapauden olla vuorovaikutuksessa ja tehdä yhteistyötä toistensa ja heitä opettavien kanssa ilman ennakkoluuloja tai ennakkoluuloja.

Mentoroidut ja määrätyt prekliiniset kliiniset taidot ja virkailijavuorot tarjoavat perinteisen lääketieteen keskeisen henkilökohtaisen opetuksen. IUHS tarjoaa koulutusta, joka keskittyy koulutukseen ilman häiriötekijöitä.

Ideamme Flipped Classroomista: IUHS:n professorit eivät enää johda didaktisia luentoja. Kaikki lohkon perusmateriaalit tarjotaan esikatseluun ennen luokan istuntoja, jotka suoritetaan ongelmanratkaisu- ja kysymys-vastausistunnon muodossa. Tämä menetelmä poistaa vanhanaikaiset Flexnarian-istunnot, jotka antavat opiskelijoille välittömän pääsyn ydinkonsepteihin. Näin opiskelijat tulevat tunnille valmistautuneena ja saavat enemmän aikaa tuottavalle vuorovaikutukselle.

Tämä järjestelmä tarjoaa opiskelijoille lisää oppimiskontaktitunteja ja tarjoaa mahdollisuuden johtaa ja ryhtyä itse opettajiksi.

Alan parhaat professorit – Koska IUHS-professorit voivat opettaa mistä tahansa, professorimme ovat erittäin kysyttyjä alansa huippukouluttajia. Kaikki IUHS:n professorit opettavat myös Yhdysvaltain tai Kanadan lääketieteellisissä kouluissa. IUHS-opiskelijana saat koulutuksen, joka on yhtä suuri (tai parempi) kuin Yhdysvaltain ja Kanadan lääketieteellisten koulujen standardit.

IUHS on johtava hajautetun koulutuksen tarjoaja, ja se on tehnyt yhteistyötä parhaiden lääketieteellisten koulujen ja opetusteknologiayhtiöiden kanssa kehittääkseen ja sisällyttääkseen alan innovatiivisimpia ja tehokkaimpia opetus- ja oppimistekniikoita.

Pääsymaksut

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Sijainnit

Sijainnit
  • Marriott Concourse, 858 Frigate Bay Rd,, , Basseterre

Kysymyksiä