Keystone logo
International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

International Medical College of the University Duisburg- Essen, Germany

Johdanto

154822_1.jpg


Tietoja IMC: stä

Kansainvälinen lääketieteellinen korkeakoulu IMC® on vakiintunut saksalainen yliopistollinen korkeakoulu jatko-opiskelijoille kansainvälisiä maisterikursseja ja täydennyskoulutusta varten, jossa käytetään sekoitettua oppimiskonseptia. Tavoitteena on mahdollisimman hyvä tiedonsiirto hammaslääketieteen, lääketieteen ja lääketieteellisen tekniikan alalla.

IMC kuuluu Duisburg-Essenin yliopistoon, joka on yksi korkeimpia yliopistoja Saksassa, Euroopassa ja kansainvälisesti. (https://www.uni-due.de/med/en/index.php/www.uni-due.de/med/en/index.php). Master of Science -tutkinnot myöntävät Duisburg-Essenin yliopisto ja IMC® yhdessä. Laitoksen haltija on MIB GmbH Münsterissä, Saksassa.

IMC-maisteriohjelmat on akkreditoitu Saksan akkreditointineuvoston (korkeakouluministeriö) Bolognan julistuksen mukaisesti.
Sillä on yli 1200 valmistunutta 43 maasta.

154824_3.png

154825_4.png

IMC®-kumppaniyliopistot

IMC®-maisteriohjelmat toteutetaan yhteistyössä tunnettujen IMC®-kumppaniyliopistojen kanssa


Tarjotut maisterikurssit

kaikki maisterikurssit tarjotaan englanniksi ja saksaksi (paitsi M.Sc. Advanced General Dental Practice - vain englanniksi)

osa-aikainen: 60 op 3 lukukausi TAI 90 op 4 lukukausi:
- KTM Implantologia ja hammaskirurgia
- KTM Restoratiivinen ja esteettinen hammashoito
- KTM Parodontologia
- KTM Erikoisoikomishoito

osa-aikainen: 90 op 4 lukukausi:
- KTM Edistynyt yleinen hammaslääkäri

Konseptimme

Nykyaikaiset sekoitetun oppimisen konseptit tekevät osa-aikaisista jatko-opiskelu- ja koulutusohjelmista saavutettavissa myös niille, jotka jo osallistuvat päivittäiseen klinikkaan tai harjoitteluun. IMC®-konsepti on erityisesti suunniteltu didaktinen lähestymistapa, jossa yhdistyvät verkko-oppimismoduulit, live-online-luennot ja käytännön harjoittelujaksot.

Nämä koulutusohjelmat keskittyvät sekä uusimpien tutkimustulosten ja tulosten siirtämiseen että osallistujien tietojen vaihtoon asiaankuuluvilla erikoisaloillaan. Yliopistojen ja vastaavien kansainvälisten koulutus- ja koulutuslaitosten välinen yhteistyö sekä erityisesti suunniteltu opetussuunnitelma ja integroitu ohjelma mahdollistavat tämän lähestymistavan.

Kaikista kansallisista, poliittisista, kulttuurisista ja uskonnollisista eroista riippumatta eri maiden osallistujat voivat keskustella asiantuntija- ja tieteellisistä aiheista verkossa.

Saksan liittotasavallan tiede- ja humanistisen neuvoston (Wissenschaftsrat) vaatii ja arvostaa tätä kehitystä tukemaan tutkimusta ja korkeakoulutusta hammaslääketieteessä. (Wissenschaftsrat, 2005)

154715_5.jpg


Opetustilat

MIB GmbH: lla on yli 1000 m² koulutus- ja opetustilaa nykyisellä paikallaan, missä kursseja, luentoja, seminaareja ja käytännön harjoituksia on jo järjestetty. Yliopistojen sekä yhteistyössä toimivien klinikoiden ja instituuttien kanssa tehtyjen yhteistyösopimusten avulla pystymme järjestämään kliinisiä harjoittelupaikkoja ja työpajoja (7 yliopistosairaalaa, 5 opetussairaalaa).


Muita yhteistyössä toimivia instituutioita

Tiedekunta

Direktor:
https://www.med-college.de/faculty-1/direktor

Kunniaprofessorit:
https://www.med-college.de/faculty-1/honorary-professors

Vierailevat professorit:
https://www.med-college.de/faculty-1/visiting-professors

Wissenschaftlicher Beirat:
https://www.med-college.de/faculty-1/wissenschaftlicher-beirat

Prüfungsausschuss:
https://www.med-college.de/faculty-1/pruefungsausschuss

Dozenten:
https://www.med-college.de/faculty-1/dozenten

Sijainnit

  • Münster

    MIB GmbH Gartenstraße 21 48147 Münster, , Münster

Kysymyksiä