Keystone logo
Hungkuang University

Hungkuang University

Hungkuang University

Johdanto

7. toukokuuta 1967 Hungkuangin perustaja, tohtori Yu Lin Wang, perusti Hungkuangin hoitokorkeakoulun, joka jatkoi isänsä perintöä lääketieteellisestä palvelusta. Saman vuoden 12. heinäkuuta opetusministeriön tuen ja ratifioinnin jälkeen tohtori Yu Lin Wangista tuli koulun ensimmäinen presidentti.

Koulujen tunnuslauseen "Aloita itsestäsi, levitä hyväntahtoisuutta kaikille" hengessä Hungkuang jatkoi koulutustehtävänsä laajentamista ja avasi uudet elintarviketieteen ja ravitsemuksen, teollisuuden turvallisuuden ja terveydenhuollon osastot. Vuonna 1991 koulu päivitettiin Hungkuangin lääketieteen ja hoitotekniikan instituutiksi, ja se lisäsi lastenhoito-, koulutus- ja kosmetologian osastot sekä päivä- että yökouluosastoihin.

Tällä hetkellä on 4 korkeakoulua: Hoitotyön korkeakoulu, Lääketieteen ja terveydenhuollon korkeakoulu, Humanistisen ja sosiaalisen innovaation korkeakoulu ja Älykkään teknologian korkeakoulu. Nämä neljä korkeakoulua tukevat 22 osastoa, 9 jatko-laitosta ja yhtä tohtoriohjelmaa. Yliopiston ylioppilaskunta on 12102. Yliopisto ei ole vain tunnustettu johtajaksi Taiwanissa terveyden ja ihmisten hyvinvoinnin alalla, vaan sillä on myös sidosryhmä Vanhustenhoitolaitos ja kolme siihen kuuluvaa esikoulua.

Sijainnit

  • Taichung

    No. 1018, Sec. 6, Taiwan Boulevard, Shalu, 43302,, Taichung

    Kysymyksiä