Keystone logo
Humanitas University

Humanitas University

Humanitas University

Johdanto

Milanossa on biotieteiden omistautunut kansainvälinen yliopisto. Koulutus on täysin integroitu Humanitas-sairaalaan ja tieteelliseen tutkimukseen.

Yliopisto keskittyi voimakkaasti opiskelijoidensa kasvuun, heidän koulutukseensa, kliiniseen ja tutkimustyöhönsä Italiassa ja ulkomailla. Jatko-opinnot lääketieteellisten erikoiskoulujen, maisterien ja syventävien koulutusohjelmien sekä tohtorien kanssa Älykäs kampus, joka on teknologisesti edistynyt infrastruktuurissaan ja palveluissaan.

Kansainvälistyminen, innovaatiot, vuorovaikutus, integraatio sairaalan ja tutkimuskeskuksen kanssa: Näin elämme biotieteiden yliopistokoulutuksen ja mikä tekee Humanitas University erotettavan.

128326_DSC05101-2.jpg

Kurssit

Kaikilla kursseillamme on vaikutteita aktiivisen oppimisen käsitteestä, tasapainottamalla huolellisesti teoriaa ja käytäntöä sen varmistamiseksi, että opiskelijamme kehittävät kriittistä ja itsenäistä ajattelutaitoa erityisten ammattitaitojen rinnalla.

Humanitas University valmistelee opiskelijoita menestymään kliinisiin ja tutkimusaloihin Italiassa tai ulkomailla. Kansainvälinen ja stimuloiva ympäristö kehittää kaikkia Humanitas University kursseja. Pyrimme tukemaan opiskelijoidemme henkilökohtaista ja ammatillista kasvua ja uskomme yhteistyön, uteliaisuuden ja vastuullisuuden hengen vaalimiseen.

Nykyään Humanitas University isännöi 1400 perus- ja jatko-opiskelijaa. Opiskelijat on jaettu 4 kurssille:

180 vuodessa lääketieteen ja kirurgian tohtorille (englanniksi); 60 vuodessa MEDTEC Schoolille (englanniksi); 140 vuodessa sairaanhoitajan kandidaatin tutkinnosta (italialainen); 50 vuodessa fysioterapian kandidaatin tutkinnosta (italialainen).

Integrointi Humanitas-sairaaloihin

Humanitas on ensimmäinen italialainen sairaala, jonka Joint Commission International on sertifioinut akateemisena sairaalana. Se on yksi teknisesti edistyneimmistä eurooppalaisista sairaaloista ja on kansainvälisesti tunnettu immuunijärjestelmiä koskevista tutkimuksistaan. Humanitaksella on erikoistuneet yksiköt, jotka hoitavat onkologisia, sydän- ja verisuonitauteja, neurologisia, ortopedisia, autoimmuunisia ja tulehduksellisia sairauksia. Sillä on myös huippuluokan silmäkeskus, erinomainen hedelmällisyyskeskus ja erittäin erikoistunut onnettomuuksien ja hätätilanteiden osasto. Parasta ammatillista tietämystä ja monitieteistä lähestymistapaa tukevaa lääketieteellistä apua täydentää jatkuva tutkimustoiminta hoidon parantamiseksi ja henkilökohtaistamiseksi. IRCCS Istituto Clinico Humanitas johtaa Italian sairaalaryhmää, joka sijaitsee Milanossa, Bergamossa, Castellanzassa, Torinossa ja Cataniassa.

Kansainvälinen ulottuvuus

Humanitas houkuttelee nuoria Italiasta ja kaikkialta maailmasta ja tarjoaa mahdollisuuden harjoittaa ainutlaatuista koulutusta. Se on kansainvälinen keskus lääkäreille, sairaanhoitajille, fysioterapeutteille ja tutkijoille, jotka kykenevät käsittelemään tulevia tieteellisiä, teknologisia ja sosiaalisia muutoksia. Tiivis sairaalan, tutkimuslaboratorioiden ja yliopiston välinen integraatio luo edellytykset terveydenhuollon ammattilaisille saada kokemusta työskentelemällä läheisessä yhteistyössä potilaiden kanssa ja samalla hankkia tieteellisen tutkimuksen edellyttämät menetelmät ja kurinalaisuus - keino luoda synergia kliinisen ja laboratoriokäytäntö koulutusympäristössä.

Opiskelijoilla on mahdollisuus oppia PRofessoreilta, vierailevilta professoreilta, joihin kuuluu 3 Nobel-voittajaa, sekä tutkimuksille, joilla on todistettu kansainvälinen kokemus.

Lisäksi opiskelijat voivat elää opiskelukokemusta ulkomailla tutkimuskeskusten ja ulkomaisten lääketieteellisten laitosten kanssa solmitun kansainvälisen verkoston ansiosta.

Integroitu lähestymistapa koulutukseen

Humanitas University integroitu opetuslähestymistapa varmistaa, että tulevat lääkärimme saavat teoreettisen tiedon kliinisten taitojen ohella. Monitieteisiin opetusmenetelmiin sisältyy ongelma- ja kokemuspohjainen oppiminen. Ensimmäinen lähestymistapa kannustaa opiskelijoita kehittämään kliinisen käytännön aikana tarvittavia analyyttisiä ja reflektoivia taitoja; toinen keskittyy riippumattomaan tutkimukseen, päätöksentekoon ja ryhmätyöhön. Simulaatiolla on myös keskeinen rooli lääketieteellisessä koulutuksessa - se on paikka, jossa opiskelijat voivat oppia turvallisessa ja kontrolloidussa ympäristössä ohjaajien valvonnassa. Sen tehtävänä on helpottaa oppimisprosessia, kun tavoitteet muuttuvat asteittain haastavammiksi aina historian ottamisesta ja prosessointitaidot, potilaan hoidon uskollisuuden simulointiin monimutkaisissa kliinisissä tilanteissa.

Sijainnit

  • Milan

    Via Rita Levi Montalcini 4 Pieve Emanuele, , Milan

    Kysymyksiä