Keystone logo
Holistic Arts Institute

Holistic Arts Institute

Holistic Arts Institute

Johdanto

Holistic Arts Institute tehtävämme on tarjota kattavia, mutta kohtuuhintaisia, etäopiskeluun liittyviä kokonaisvaltaisia terveyskursseja ja ohjelmia aikuisille oppijoille, joilla on todellinen halu löytää ja tutkia kokonaisuuden - kehon, mielen ja hengen - ulottuvuutta itsessään.

Holistic Arts Institute uskomme, että opiskelijat, jotka voivat osoittaa halua, itsekuria ja motivaatiota oppia itsenäisen opiskelun kautta, ansaitsevat varmasti oppimismahdollisuuden. Olitpa kahdeksantoista tai kahdeksankymmentäkahdeksan, korkeakoulututkinto tai tohtorin tutkinto, kodinhoitaja tai lääkäri, ovemme ovat auki.

Koska Holistic Arts Institute tyypillinen opiskelija on aikuinen oppija, jolla on perhe- ja ammatillisia velvollisuuksia, joustava oppimisformaatti toimii oman aikataulusi mukaisesti. Voit ilmoittautua milloin tahansa ja edetä omassa tahdissasi, kuten loppuelämäsi suunnitelma sallii. Vaikka HAI-oppiminen on itsetempoista, pyydämme, että kaikki kurssit ja ohjelmat suoritetaan kahden vuoden kuluessa alkuperäisestä ilmoittautumispäivästä.

Sijainnit

  • Lincoln

    Holistic Arts Institute, Inc. 1208 Jorgenson Drive Lincoln, CA 95648 USA, , Lincoln

    Kysymyksiä