Keystone logo
Hodges University Ensihoitajan todistusohjelma
Hodges University

Ensihoitajan todistusohjelma

Fort Myers, Yhdysvallat

1 Years

Englanti

Täysaikainen

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 595 / per credit

Kampuksella

Apurahat

Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi

Johdanto

Haluatko liittyä #HodgesHeroesin eliittitiimiin

Hanki ensihoitajan todistus osoitteesta Hodges University

Sinulla on jo EMT-todistus. Nyt on aika viedä tietosi ja taitosi uudelle tasolle ensihoitajana. Opi ensihoitajaohjaajiltamme, joilla on vuosikymmenten kokemus todellisesta edistyneestä elämäntuesta ja ensiapuhoidosta.

Miten sinusta tulee ensihoitaja?

Osoitteessa Hodges University tarjoamme yhden vuoden ensihoitajatodistusohjelman kampuksellamme Fort Myersissä, Lounais-Floridan sydämessä.

Kuinka paljon ensihoitajat tienaavat?

Floridan osavaltiossa ensihoitajan palkka on noin 35 950 dollaria vuodessa.

EMT vs. ensihoitaja

Mitä eroa on EMT:n ja ensihoitajan välillä? Kyse on koulutuksesta ja koulutuksesta. EMT:t voivat hoitaa useimmat perusterveydenhuollon toimenpiteet, kuten elvytys ja hapen käyttö potilaalla. Ensihoitajat voivat suorittaa monimutkaisempia toimenpiteitä, kuten IV-linjojen lisäämistä, lääkkeiden antamista ja paljon muuta.

Tämän vuoksi kunkin ammatin koulutusohjelmat ovat erilaisia. Lisäksi Floridassa sinun on oltava EMT ennen kuin voit suorittaa ensihoitajan todistusohjelman.

Aloita ensihoitajakoulutus klo Hodges University

Onko sinulla jo Florida-todistus EMT:stä ja aikaisemmat opintopisteet tai tutkinto? Jos vastasit kyllä, seuraava vaihe on hakea koulutukseen Hodges University ja antaa henkilökohtaisen pääsyneuvojasi arvioida opintosuoritusote varmistaaksesi, että sinulla on vaadittavat edellytykset ensihoitajan koulutusohjelmaan. Älä huoli, jos sinulla ei jostain syystä ole tarpeeksi / tai oikeat opintopisteet ohjelmaan, hakuneuvojasi voi opastaa sinut vaiheiden läpi, jotka sinun tulee olla valmis aloittamaan ensihoitajan todistusohjelma.

Jos sinulla ei ole vaadittuja esitietoja, älä huoli, on helppo hakea suorittamaan yleissivistävän koulutuksen vaatimukset ennen ensihoitajan todistusohjelmaa. Hakuneuvojasi voi auttaa sinua tämän prosessin läpi.

Arvostelukirje. Hodges University Sairaanhoitajaohjelmalle on myönnetty tarkastuskirje, jonka on myöntänyt ensiapuammattilaisten koulutusohjelmien akkreditointikomitea (CoAEMSP Executive Office).

Tämä kirje ei ole CAAHEP-akkreditointistatus, ja se on tila, joka osoittaa, että ensimmäistä akkreditointia hakeva ohjelma on osoittanut riittävän akkreditointistandardien noudattamisen Letter of Review Self Study Reportin (LSSR) ja muiden asiakirjojen avulla. National Registry of Emergency Medical Technician (NREMT) tunnustaa arvostelukirjeen kelpoisuuden suorittaa NREMT:n ensihoitajan valtakirjatutkinto(t). Se EI kuitenkaan ole tae mahdollisesta akkreditoinnista.

Tietoja koulusta

Kysymyksiä

Samanlaisia kursseja

  • Lääketieteen tutkinto
    • London, Kanada
  • Lääketieteen tutkinto
    • Ottawa, Kanada
  • MSc (Veterinary Science)(Paraclinical Sciences)
    • Pretoria, Etelä-Afrikka