Keystone logo
Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Hardin-Simmons University

Johdanto

Et koskaan löydä toista paikkaa, kuten Hardin-Simmons University . Olemme baptistikorkeakoulu Abilenessa, Teksasissa, ja meillä on 127 vuoden historia ja perinteet, jotka eivät ole yhteensopivia missään muussa koulussa ja jotka antavat HSU: lle yhtä suuren persoonallisuuden kuin Länsi -Teksasin horisontti.

Missio ja visio

 • Tehtävä: Hardin-Simmons University on olla yhteisö, joka on omistettu tarjoamaan huippuosaamista kristillisen uskon ja arvojen valaisemassa koulutuksessa.
 • Visio: Hardin-Simmons University on innovatiivinen palvelijatutkijoiden yhteisö, joka kiinnittää mielen ja vaalii tulevien kristittyjen johtajien henkiä.

Joten mitä tekee HSU: sta erilainen?

Rehellisesti, et tiedä, mikä tekee Hardin-Simmonsista eron muista yliopistoista, ennen kuin vierailet. Kun tulevat opiskelijat käyvät kampuksella, he käyttävät sanoja "perhe" ja "koti" kuvaamaan HSU: ta. Mielestämme se kertoo paljon meistä, ja haluaisimme, että tulisit käymään.

Mutta juuri nyt haluat tietää, miksi sinun pitäisi jopa tulla käymään. Joten aloitetaan HSU: n alusta ... oikeastaan ennen sen perustamista.

James B. Simmonsin perintö

Nimemme perustaja, tohtori James B. Simmons, oli baptistipappi Koillisesta ennen sisällissotaa ja sen jälkeen. Hän saarnasi orjien vapautta ennen sotaa, mikä ansaitsi hänelle terva- ja höyhenuhkauksia ... ja poltti kirkkonsa Indianapolisissa. Sisällissodan jälkeen hän auttoi perustamaan seitsemän korkeakoulua vapautetuille orjille, koska hän tiesi, että koulutus oli välttämätöntä heidän menestymiselleen vapaina kansalaisina.

Lopuksi hän auttoi ryhmää kauppiaita, karjankasvattajia ja pastoreita Abilenen rajakaupungissa, Texasissa, perustamaan uuden baptistisen yliopiston palvelemaan valtavaa aluetta maata, jossa ei vielä ollut korkeakoulutusta. Tohtori James B.Simmonsin perintö tuntuu edelleen vahvasti Hardin-Simmons University .

Simmons oli rajamies, joka ei koskaan asunut rajalla. Ajatuksillaan, rukouksillaan ja unelmillaan hän auttoi muita ylittämään rajoja ja rikkomaan esteitä. Simmons esitti itselleen kaksi kysymystä: "Mikä on suurin ajatus, joka on koskaan mielessäsi?" ja: "Mikä on velvollisuutesi täyttää se?"

Hänen uraauurtava henkensä ja nuo kaksi valtavaa kysymystä synnyttivät tehtävän, joka elää HSU: ssa: "Jotta kristinusko voisi saavuttaa koko maapallon, kaikki esteet on poistettava."

HSU -perhe

Opiskelijoillamme on suuria unelmia, ja HSU on olemassa kasvattaakseen tietoa ja kasvattaakseen luottamusta näiden unelmien tunnistamiseen ja toteuttamiseen. Teemme sen ottamalla jokaisen opiskelijan perheemme jäseneksi. Sinä olet tärkeä HSU: ssa, ja sinä olet tärkeä meille, kun menet maailmaan.

Opiskelijamme kertovat teille, että he tulivat tänne ollakseen osa tätä perhettä. Alumnimme kertovat sinulle kaikkialta maailmasta, että he ovat edelleen osa HSU -perhettä.

Mahdolliset opiskelijat, jotka vierailevat HSU: ssa, kertovat meille koko ajan: "Tiesin vain, että HSU oli siellä, missä minun piti olla." Kampuksemme on vieraanvarainen eikä uhkaava. Kaikki on helppo löytää ja kaikki luokat ovat nopeiden kävelykatujen päässä asuinrakennuksista.

HSU: n perinteet

Suuret Texasin yliopistot ovat kuuluisia perinteistään, mutta suuret koulut eivät kuulu perheilmapiiristään. Hardin-Simmonsista löydät kuitenkin perinteitä, kuten Beanie Capping, Ring Dunk, Six White Horses ja Cowboy Band-pitäen samalla mahdollisuutesi olla iso kala pienessä lampissa.

Akateeminen erinomaisuus

Meillä on myös suhde 1 professori 12 opiskelijaa kohden. Tämä varmistaa, että saat henkilökohtaista huomiota professoreiltasi, ja jokainen luokka opetetaan professorin toimesta. HSU: ssa ei ole väkijoukkoja eksyäksesi. Itse asiassa luultavasti sinut kutsutaan aina illalliselle professorin taloon. Sinua pakotetaan tekemään parhaasi, mutta sinulla on aina apua sen saavuttamiseksi.

Tunnetko vielä eron?

Perheet rakastavat, suojelevat, tukevat ja haastavat toisiaan. Haastamme sinut tulemaan Hardin-Simmonsiin, liittymään perheeseemme, pitämään hauskaa, oppimaan paljon, löytämään unelmasi, rikkomaan esteet, sytyttämään uusia polkuja-ja muuttamaan maailman Kristuksen tähden.

Tilastot

HSU Akateemikot

Viiden suuren koulumme ja korkeakoulumme kautta HSU tarjoaa yli 50 korkeakoulututkintoa pää- ja sivuaineopintoja sekä 14 jatkotutkintoa liiketoiminnasta fysioterapiaan.

HSU:n tiedekunta

Olemme ylpeitä intiimeistä luokkakokoistamme. Opiskelijoiden ja tiedekunnan suhde 12:1 mahdollistaa opettajien henkilökohtaisen huomion. Yli 90 prosentilla tiedekunnan jäsenistämme on koulutusalansa korkein tutkinto.

HSU Yleisurheilu

Cowboy- ja Cowgirl-henki viihtyy kampuksella. HSU osallistuu NCAA Division III -urheilulajeihin. Tarjoamme 18 korkeakoululajia, mukaan lukien koripallo, golf, tennis, hiihto, rata, jalkapallo, jalkapallo, baseball, softball ja lentopallo.

Sitoumuksemme kohtuuhintaan

Yli 98 prosenttia HSU:n opiskelijoista saa jonkinlaista taloudellista tukea. Myönnämme yli 47 miljoonan dollarin apurahaa opiskelijoillemme, mukaan lukien liittovaltion, osavaltion ja institutionaaliset ohjelmat.

HSU on sitoutunut kohtuuhintaisuuteen, ja rahoitustukitiimimme työskentelee sinun ja perheesi kanssa selvittääkseen kaikki vaihtoehdot koulutuksesi rahoittamiseksi.

HSU:n resurssit ja teknologia

Kampuskirjastomme verkkoluettelossa on yli 440 000 kohdetta. Ja olemme osa Abilene Library Consortiumia, joka tarjoaa yli kaksi miljoonaa kohdetta.

Lähes jokaisessa kampuksemme kulmassa on Wi-Fi-yhteys, ja tietokoneita löytyy kampuksella yli tusinasta laboratoriosta ja yleisistä tiloista.

  Kampuksen ominaisuudet

  Tiedämme, että kampuksellamme on kaunis, mukava ja vieraanvarainen, aina Skiles Buildingin huipulla olevasta ainutlaatuisesta kupolista Logsdon Chapelin upeisiin lasimaalauksiin. 200 hehtaarin kotimme koostuu 33 suuresta rakennuksesta, mukaan lukien luokkahuoneet, asuintilat ja asunnot, sekä urheilukenttiä ja paljon avointa viheraluetta.

  Elämä kampuksella

  HSU on täynnä mahdollisuuksia henkiseen, sosiaaliseen, kulttuuriseen ja henkiseen kehitykseen. Liity yhteen tai useampaan yli 40 kampusorganisaatiostamme, mukaan lukien 20 lajin sisäiset joukkueet, 8 seuraurheilua, palveluryhmät, akateemiset kerhot ja kunniayhdistykset. Lisäksi voit nauttia toveruudesta ystävien ja luokkatovereiden kanssa kappelissa.

  Asua jossakin kuudesta asuintalostamme, tai opiskelijat, jotka ovat suorittaneet 4 lukukautta ja/tai ovat 21-vuotiaita, voivat halutessaan asua yhdessä kahdesta kampuksen asuntokompleksista.

   Pääsymaksut

   Liity HSU-perheeseen! HSU:ssa opit valtakunnallisesti arvostetulta tiedekunnaltamme, pidät yhteyttä opiskelijoihin ympäri maailmaa ja sinua ohjaavat ihmiset, jotka aidosti välittävät henkisestä, henkisestä ja henkilökohtaisesta kehityksestäsi. Oletpa sitten ensikertalainen fuksi, siirto-opiskelija tai palaat suorittamaan tutkintoasi, toivomme sinun tekevän HSU:sta kotisi.

   Pääsyvaatimukset: Ensikertalaiset

   Yleinen sisäänpääsy tarjotaan testitulosten, luokkasijoituksen, GPA:n ja koulun ulkopuolisten aktiviteettien perusteella.

   Automaattinen yleinen sisäänpääsy tarjotaan jokaiselle opiskelijalle, jolla on jokin seuraavista pätevyyksistä:

   • Yhdistetty ACT-pistemäärä 20 tai
   • Yhdistetty SAT-pistemäärä 1030 tai
   • CLT-pistemäärä 66 tai
   • Lukioluokan sijoitus parhaan 25 % joukossa
   • Testi Valinnaiset hakijat hyväksytään automaattisesti 3,5 HS GPA:lla

   Vaikka suosittelemme, että suoritat korkeakoulun pääsykokeen tai lähetät jo saamasi pisteet, HSU hyväksyy hakemukset ilman koepisteitä ilman rangaistusta opiskelijalle. HSU jatkaa kokonaisvaltaista hakuprosessia ja ottaa kaikki jätetyt hakemukset huomioon tehdessään pääsypäätöstä.

   Hakuaika: Hakemuksia otetaan vastaan elokuuhun 2022 asti syksyn 2022 starttiin.

   Kansainväliset opiskelijat

   Opiskeluun valmistautuminen vieraassa maassa voi olla erittäin jännittävää, ja matka ilmoittautumiseen on täyttävä kokemus. Seuraavat kansainväliset perustutkinto-opiskeluvaiheet on suunniteltu auttamaan sinua sujuvassa siirtymisessä HSU:hun.

   Vaihe 1: Sovellus

   Aloita kansainvälinen pääsyhakemus HSU:hun jo tänään! Hakemusmaksua ei ole! Luo profiili verkkosivuillamme ja lähetä online-hakemus.

   Vaihe 2: Sisäänpääsy

   • HSU:n kansainvälinen pääsyprosessi on yksinkertainen. Tarvitsemme seuraavat asiat, jotta voimme ottaa sinut HSU:n kansainväliseksi perustutkinto-opiskelijaksi:
   • Lähetä kopiot kaikista toisen asteen töistä (lukio). Opintosuoritusotteiden on oltava alkuperäisiä asiakirjoja tai koulun tai valtion virkamiehen selkeitä valokopioita.
   • Lähetä joko virallinen SAT-, ACT- tai CLT-testitulos. Vähimmäistestin pisteet HSU:n kansainväliselle pääsylle ovat:
    • SAT 1030*
    • ACT 20*
    • CLT 66*

   *Jos olet vaihtamassa yliopistosta Yhdysvalloissa tai sen ulkopuolella, sinun ei tarvitse lähettää SAT-, ACT- tai CLT-pisteitä. Vaadimme kuitenkin kielitaitopisteitä.

   • Lähetä joko TOEFL-, IELTS- tai Duolingo-englannin kielitaitotesti. Englannin vähimmäistaitovaatimukset HSU:n kansainväliselle pääsylle ovat:
    • TOEFL: 79
    • IELTS: 6.5
    • Duolingo: 95
    • Lauselma tarkoituksesta. Lähetä 1-2-sivuinen essee siitä, miksi haluat opiskella Yhdysvalloissa ja Hardin-Simmons University . Liitä koko nimesi tarkoitusta koskevaan esseeseesi.

   Vaihe 3: Maahanmuutto

   Voidakseen opiskella Yhdysvalloissa kansainvälisten opiskelijoiden on täytettävä muutama maahanmuuttovaatimus HSU:ssa:

   • Kopio passista;
   • Anna selvitys taloudellisesta tuesta;
   • Rekisteröidy I-20-toimitukseen;
   • Maksa SEVIS-maksu;
   • Varaa Visa-haastattelu;
   • Maksa ilmoittautumismaksu.

   Vaihe 4: Viimeistely ja rekisteröinti

   Kun olet hyväksytty yliopistoon ja olet täyttänyt maahanmuuttovaatimukset, sinun on täytettävä muutama lisäkohde, jotta voit rekisteröityä kursseille ja valmistautua HSU:hun saapumiseen:

   • Täytä sopimusehdot;
   • Hyväksy stipendi HSU Centralissa;
   • Ilmoittaudu kursseille.

   Vaihe 5: Asumis- ja saapumistiedot

   HSU auttaa saapuessasi kampuksellemme tarjoamalla kuljetuspalvelua Abilenen alueellisesta lentoasemalta ja varmistaa myös, että asuntosi ovat valmiina saapuessasi. Valmistautuaksesi saapumiseen, sinun on täytettävä seuraavat asiat:

   • Täytä asuntohakemus HSU Centralissa;
   • Täytä opiskelijan terveyslomake MedProctorissa;
   • Täytä saapumislomake ja tarkista lähtöä edeltävä tarkistuslista.

   Vaihe 6: Maksu

   Kansainvälisten opiskelijoiden on suoritettava ensimmäinen maksunsa opiskelijatililleen ennen saapumistaan HSU:n kampukselle. Varmista, että ensimmäinen maksusi suoritetaan HSU Centralin kautta seuraaviin maksupäiviin mennessä:

   Maksupäivät:

   • Syksy: 1. elokuuta
   • Kevät: tammikuun 5

   Viisumivaatimukset

   Voidakseen opiskella Yhdysvalloissa kansainvälisten opiskelijoiden on täytettävä muutama maahanmuuttovaatimus HSU:ssa:

   1. Kopio passista. Lähetä kopio passistasi.
   2. Anna selvitys taloudellisesta tuesta. Ennen kuin lomake I-20 voidaan antaa, opiskelijoiden on täytettävä allekirjoitettu selvitys taloudellisesta tuesta ja liitettävä siihen todisteet; eli tiliotteet, säästötilit jne. Toimitat nämä asiakirjat myös Yhdysvaltain konsulaattiin viisumia hakiessasi.
   3. Rekisteröidy I-20-toimitukseen. Rekisteröidy HSU:lle I-20-asiakirjan lähettämiseen vierailemalla kumppanimme SASS-SmartShip-verkkosivustolla . Kun olet rekisteröitynyt, valitse Hardin-Simmons University luodaksesi I-20-lähetyksesi. HSU saa lähetystarran I-20:n nopeaa postittamista varten. Kun asiakirjasi on lähetetty, saat ilmoituksen, jotta voit seurata toimitusta.
   4. Maksa SEVIS-maksu. Maksaaksesi SEVIS-maksusi, siirry seuraavalle viralliselle DHS:n verkkosivustolle tästä . Katso tästä opetusvideosta ohjeet SEVIS-maksun maksamiseen.
   5. Varaa Visa-haastattelu. Aikatauluttaaksesi viisumihaastattelun sinun tulee vierailla seuraavalla Yhdysvaltain ulkoministeriön verkkosivustolla . Ennen viisumihaastatteluasi sinun on tarkistettava F-1-viisumihaastattelun tarkistuslista ja otettava nämä asiat mukaasi haastattelupäivänä. Lataa tästä luettelosta paperikopio tästä .
   6. Maksa ilmoittautumismaksu. Maksa ilmoittautumismaksu (3 000 USD) ja varmista paikkasi HSU:ssa. Tämä ilmoittautumismaksu toimii myös ensimmäisenä maksuna koulusi lukukausimaksuihin ja -maksuihin. Katso ohjeet ilmoittautumismaksun maksamiseen täältä .

   Apurahat ja rahoitus

   Edullinen HSU

   Joka vuosi noin 97 % HSU:n opiskelijoista saa taloudellista tukea, kuten stipendejä, lainoja, apurahoja ja työopintoja. Itse asiassa keskimääräinen opiskelijamme maksaa joka vuosi suunnilleen saman verran kuin joku, joka menee suureen Texasin julkiseen yliopistoon.

   Joten sinun ei tarvitse saada tarrashokkia, kun tarkastelet kustannuksia. Olemme sitoutuneet tuomaan sinut tänne saadaksesi mahtavaa kristillistä koulutusta, ja osa siitä auttaa tekemään siitä mahdollisimman edullisen – nyt ja tulevaisuudessa.

   Hardin-Simmons ei todennäköisesti ole halvin yliopistovaihtoehtosi. Joo, me sanoimme sen. Kuitenkin (sinä tiesit, että olisi olemassa) uskomme, että olemme yksi parhaista arvoista kaikessa korkeakoulutuksessa. Tämä tarkoittaa, että saat laadukkaamman koulutuksen HSU:sta kuin halvemmasta korkeakoulusta ja samanlaista tai parempaa kuin monet kalliimmat yksityiset yliopistot.

   Kuinka voimme mitata arvoamme?

   • Opiskelijoiden ja tiedekunnan välinen suhde on 12:1 yksilöllisen huomion saavuttamiseksi;
   • 90 %:lla tiedekunnastamme on korkein saatavilla oleva tutkinto alallaan;
   • Täysin akkreditoitu 10 vuodeksi (vuodesta 2018);
   • Kaikki tämä taloudellinen apu;
   • HSU:n perhe ja perinteet, joita et löydä mistään muualta.

   Kansainväliset opiskelija-stipendit

   Hardin-Simmons University tarjoaa erinomaisia stipendejä korkeatasoisille kansainvälisille perustutkinto-opiskelijoille, jotka haluavat opiskella Yhdysvalloissa Abilenen kampuksella, Texasissa. Yliopistoon pääsyn jälkeen tukikelpoiset kansainväliset opiskelijat arvioidaan automaattisesti näille stipendeille. HSU ottaa huomioon opiskelijan akateemiset ennätykset, korkeakoulun pääsykoepisteet, yhteisopetukseen osallistumisen, ilmoittautumistilanteen ja odotetun pääaineen myöntäessään stipendejä kansainväliselle opiskelijalle.

   2021-2022 Akateemiset stipendit kansainvälisille opiskelijoille

   • Kunniastipendi: $ 21,000 USD vuodessa (erittäin kilpailukykyinen valinta, palkinto hyväksymisen jälkeen kunniaohjelmassa)
   • Trustees-stipendi - $ 16,000 USD vuodessa (SAT-pisteet: 1330 tai enemmän)
   • Presidenttien stipendi - $ 14,000 USD vuodessa (SAT-pisteet: 1230 tai enemmän)
   • Deans-stipendi - $ 12,000 USD vuodessa (SAT-pisteet: 1130 tai korkeampi)
   • Yliopisto-stipendi - $ 10,000 USD vuodessa (SAT-pisteet: 1030 tai korkeampi)

   Lisästipendit kansainvälisille opiskelijoille

   • Church Matching -stipendi - jopa $ 2,000 USD vuodessa
   • HSU Heritage -stipendi - $ 1,500 USD vuodessa (myönnetään kristittyjen pastorien tai lähetyssaarnaajien huollettaville)
   • Osaston stipendit - Määrä vaihtelee akateemisen ohjelman mukaan
   • Tarvittavat apurahat – määrä vaihtelee taloudellisen tarpeen mukaan
   • Kampustyön opiskelutyöt - Jopa 4 400 USD vuodessa

   Ulkopuoliset stipendit

   Ulkopuoliset stipendit ovat stipendejä, joita voidaan käyttää mihin tahansa yliopistoon ja jotka tulevat lähteestä, joka ei liity tiettyyn yliopistoon. Suurimman osan ajasta voit hakea näitä apurahoja verkossa, mutta jotkut haluavat silti paperihakemuksen. Tietysti kaikilla on pätevyys ja määräaika.

   Sinua saatetaan pyytää antamaan henkilökohtaisia tietoja tai kirjoittamaan taloudellisesta tarpeestasi, mutta stipenditoimistojen ei tulisi koskaan pyytää pankkitilisi tai luottokorttisi numeroa. Jos stipenditoimisto pyytää henkilökohtaisia pankkitietoja, älä hae kyseistä stipendiä. Lisäksi, kun etsit ulkopuolisia apurahoja, tarkista https:// URL-osoite, joka kertoo, että sivusto on turvallinen. Jos sivusto on suojaamaton, älä hae tätä stipendiä.

   Opiskelijoiden suosittelut

   Sijainnit

   • Abilene

    2200 Hickory, Abilene, TX, 79698, Abilene

   Kysymyksiä