Keystone logo
Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Hadassah Academic College Jerusalem

Johdanto

Hadassah Academic College Jerusalem (HAC) on monitieteinen oppilaitos, jossa opiskelee monipuolisesti opiskelijoita kaikilta elämänaloilta ja uskontokunnista sekä yhä enemmän kansainvälisiä opiskelijoita kaikkialta maailmasta. Ainutlaatuisena akateemisena korkeakouluna Jerusalemin sydämessä olemme sitoutuneet luomaan yhtäläiset mahdollisuudet kaikille opiskelijoillemme ja kannustamaan samalla monimuotoisuuden kunnioittamiseen. Tähän kuuluu myös keskinäisen ymmärryksen korostaminen opiskelijoiden ja heidän paikallisen yhteiskuntansa välillä.

Akateeminen mallimme keskittyy pätevien ammattilaisten uusien sukupolvien kouluttamiseen korostaen samalla huippuosaamista ja innovatiivisuutta opetuksessa, eksaktissa tieteessä ja tieteellisissä toimissa. Tarjoamme laajan valikoiman perustutkinto- ja jatkotutkinto-ohjelmia paikallisella kielellämme sekä kasvavaa määrää englanninkielisiä ja kansainvälisiä ohjelmia, mukaan lukien yksittäisiä kursseja ja tutkintoja. Nämä kansainväliset ohjelmat sisältävät erilaisia työpajoja, akateemisia ja teknisiä kursseja. Sisäisen tiedekuntamme opettamien lisäksi isännöimme säännöllisesti alansa kansainvälisiä asiantuntijoita vierailevana luennoitsijana näillä kursseilla. Lisäksi teemme yhteistyötä useiden kansainvälisten korkeakoulujen kanssa yhteisillä kursseilla tiedekunnan ja opiskelijavaihto-ohjelmien kanssa.

Tänä vuonna rekisteröidyttävä korkeakoulumme tarjoaa kaksi hybridi- tai täysin online-kansainvälistä ohjelmaa:

 • Täysi maisterin tutkinto (hybridiohjelma – verkossa vuotuisella 10 päivän tiivistetyllä kliinisellä jaksolla): Optometrian ja näkötieteiden maisteri, M.Optom*
 • Useita yksittäisiä kursseja (täysin verkossa):
  Nyt käynnissä:
  - Glaukooman mestarikurssi
  - Hirviöt, aaveet, supersankarit ja muut oudot olennot kulttuurimme avaimina.

*Tämä tutkinto antaa opiskelijoille, joilla on asiaankuuluva kandidaatin tutkinto ja lisensointi, suorittaa yksittäisiä kursseja sen opetussuunnitelmasta ilman rekisteröitymistä koko tutkintoon. Kutsumme sinut tutustumaan kansainvälisiin ohjelmiimme ja odotamme kuulevamme sinusta!

Kampuksen ominaisuudet

Kampuspalvelut

Kirjasto

Tietokonelaboratoriot

Silmäklinikat

Osana Hadassah Academic College jatkuvaa sitoutumista kansanterveyspalvelujen ja edistyneiden opiskelijoiden koulutusmahdollisuuksien tarjoamiseen College tarjoaa korkealaatuisen optometrian ja näönhoitoklinikan suurelle yleisölle. Tämä klinikka tarjoaa Jerusalemin asukkaille korkealaatuisia ja edullisia näköpalveluita ystävällisessä ja välittävässä ilmapiirissä.

Audiologian klinikat

Jatkona Hadassah Academic College sitoutumiselle korkealaatuisiin erikoisterveysklinikoihin, College tarjoaa sarjan kuulo- (audiologia) ja otolaryngologia (korva-nenä-ja kurkku) klinikoita. Claire & Emanuel G. Rosenblatt Clinic of Communication Disorders on erikoistuneiden klinikoiden koti, jotka tarjoavat erinomaista terveydenhuollon arviointia ja hoitoa paikallisille Jerusalemin asukkaille. Klinikat tarjoavat myös tosielämän oppimismahdollisuuksia Hadassahin opiskelijoille, jotka voivat tarkkailla ja oppia alalla toimivilta terveydenhuollon ammattilaisilta.

Puhe- ja kieliklinikat

Hadassah Academic College sitoutuminen edistyneen opiskelijoiden koulutukseen ja laadukkaisiin terveydenhuollon tukiklinikoihin tuodaan esiin puhe- ja kielivammaisten klinikalla. Klinikka tarjoaa erilaisia palveluita kielivammaisuuden, lasten kielen viivästysten sekä puhe- ja kielihäiriöiden arviointiin.

  Rankingit

  Hadassah Academic College on sijoittunut Israelissa, Euroopan mantereella ja muualla maailmassa eri kategorioissa.

  Maan sijoitus

  Tämäntyyppinen ranking keskittyy siihen, kuinka instituutti loistaa eri akateemisissa saavutuksissa. Hadassah Academic College on sijalla 28 Israelin maassa Euroopassa.

  Vaikutusten sijoitus

  Tämäntyyppinen ranking on järjestetty sen mukaan, miten instituutti on vaikuttanut Israeliin. Nämä vaikutukset keskittyvät sosiaaliseen, taloudelliseen ja poliittiseen esitykseen yhteisössä. Hadassah Academic College on sijoittunut sijalle 15707 maailmassa sen tuottaman vaikutuksen perusteella.

  Avoimuus ranking

  Hadassah Academic College on avoimessa toiminnassaan sijalla 6049. Tämä kategoria keskittyy siihen, kuinka Hadassah Academic College suorittaa akateemista prosessiaan ja asioitaan avoimesti Israelissa maailmalle.

  Ekselenssi ranking

  Hadassah Academic College on sijoittunut sijalle 4370 sen perusteella, kuinka se loistaa eri aloilla. Tämä sisältää akateemiset saavutukset, lainaukset, viittaukset ja paljon muuta.

  Sijainnit

  • Jerusalem

   37 Hanevi'im St., Jerusalem, Israel., 9101001, Jerusalem

  Kysymyksiä