Keystone logo
Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Grigore T. Popa University Of Medicine and Pharmacy IASI

Johdanto

"Grigore T. Popa" lääketieteen ja farmasian yliopisto Iasista, Romaniasta, on yksi maan vanhimmista ja arvostetuimmista laitoksista, ja se on luokiteltu edistyneen tutkimuksen ja koulutuksen yliopistoksi. Koulutusprosessin prioriteetti on poikkeuksellisten asiantuntijoiden kouluttaminen, joilla on vahva teoreettinen ja käytännön tausta ja jotka pystyvät selviytymään missä tahansa kansallisessa ja kansainvälisessä kilpailussa.

Lääketieteellisen biotekniikan tiedekunta mukauttaa koulutusohjelmansa jatkuvasti työmarkkinoiden tarpeisiin. Kun otetaan huomioon hyvin koulutettujen asiantuntijoiden kasvava kysyntä biolääketieteen raja-alueilla, lääketieteellinen bioinsinöörityö tarjoaa kumppanuuden, jossa mahdollisuus on niiden käyttäjien puolella. Haluamme, että sinulla on rohkeutta ottaa elämäsi käsiisi bioinsinöörin voimalla, fysioterapeutin taitoilla, luottamuksella mielessasi ja koulutuksella ja hengellä tarjotaksesi mahdollisuuksia nostaa sinut korkeimmalle huipulle toteutuneiden unelmien onnellisuus.

Kun olet valmistunut fysioterapiayrityksestä , työskentelet terveydenhoitopalvelujen alalla, joka liittyy suoraan kuntoutukseen ja optimoi potilasfunktion, lapsen tai aikuisen, jotta hän voi osallistua integroitumaan tiettyihin elämäntoimiin.

Fysioterapeutit laativat yksilöllisten hoitosuunnitelmien vaiheet staattisten ja dynaamisten harjoitusohjelmien perusteella kliinisen diagnoosin mukaisesti ja soveltavat fysioterapiatekniikoita, kineettisiä, profylaktisia apu- ja motorisia kuntoutustekniikoita.
Astu FYSIOTERAPIAN KIETOMAVAAN KAIKKEUKSEEN!
Lisää tietoa:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/physiotherapy/

Biotekniikan erikoistumisopinnot valmistetaan sairaaloissa, akateemisissa laitoksissa, lääkeyhtiöissä, proteesilaitoksissa ja valtion virastoissa.

Lääketieteellisen biotekniikan asiantuntijat työskentelevät monimutkaisten lääketieteellisten laitteiden kanssa, suunnittelevat, kehittävät tai testaavat lääkinnällisiä laitteita ja osallistuvat aktiivisesti yhdessä lääketieteellisen henkilökunnan kanssa potilaiden toipumiseen.

Lääketieteelliset biotekniikka-aineet käyttävät biologiaa, fysiikkaa, matemaattisia malleja ja tietokonemulointia koskevaa osaamista uusien terapioiden ja lääketieteellisten bioteknologioiden kehittämiseen.

Katso TULEVAISUUTTA BIOTEKNIIKAN voimalla!

Lisää tietoa:
https://www.umfiasi.ro/academic/facultati/facultatea-de-bioinginerie-medicala/biomedical-engineering/

Rankingit

Iasin Grigore T. Popan lääketieteen ja farmasian yliopisto on ainoa lääketieteen yliopisto, joka sisältyy:

- 25 TOP 25 esiintyvää yliopistoa monitieteisissä julkaisuissa U - Multirank 2019

- TOP 50 Times Higher Education New Europe 2018

- TOP 300 Times Higher Education University Impact Rankings 2020

- Top 500 Shanghai = Biolääketieteen tekniikka

- TOP 601+ Times Higher Education kliininen, prekliininen ja terveys 2020

- Vihreät sijoitukset

- QSRanking

Sijainnit

  • Iași

    Strada Universității,nr. 16, 700115, Iași

Kysymyksiä