Keystone logo
© BIMM University
Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Glasgow Caledonian University - The School of Health and Life Sciences

Johdanto

Glasgow Caledonian University on erottuva, osallistava ja tulevaisuuteen suuntautunut yliopisto, joka on sitoutunut sosiaaliseen tehtäväänsä edistää yleistä hyvää. Meistä on tullut kansainvälinen korkea-asteen huippuosaamisen keskittymä, joka edistää työllistyvyyttä ja globaalia kansalaisuutta valmistuneissa. Tuomme palkintoja tukemme ja sitoutumistamme opiskelijakokemukseen tarjoamalla innovaatiota maailmanluokan tutkimuksemme kautta keskeisillä vahvuusalueilla. Meillä on perinne laajentaa pääsyä korkeakoulutukseen lahjakkaille yksilöille heidän taustastaan ​​riippumatta ja voimme hyödyntää älyllistä ja sosiaalista pääomaamme Skotlannissa ja kansainvälisesti toimivien yhteisöjen hyväksi.

Glasgow Caledonian University (GCU) on vilkas, innovatiivinen ja monipalkinnon saanut Commonwealth-yliopisto.

Pyrimme edistämään yhteiskuntaa tavalla, joka kattaa vielä ylittää yliopiston perinteisen roolin. GCU: n yhteinen hyvä sitoutuminen tuodaan elämään ja toimittaa opiskelijat ja henkilökunta akateemisissa kouluissa ja osastoissa.

Tervetuloa terveys- ja biotieteiden kouluun

Terveys- ja biotieteiden koulu, joka on yksi GCU: n kolmesta korkeakoulusta, kokoaa yhteen elämäntieteiden, psykologian, sosiaalityön ja liittoutuneiden terveystieteiden sekä hoitotyön ja yhteisön terveydenhuollon osastot.

Yhteistyössä henkilöstön, opiskelijoiden ja ulkopuolisten sidosryhmien kanssa Health and Life Sciences on luonut yhtenäisen vision, joka on suunniteltu täyttämään 2020 yliopistollisen strategian, joka sisältää huippuosaamisen, sitoutumisen ja energian kaikkiin koulu-elämän osa-alueisiin.

Koulumme yhdistää biotieteiden, psykologian, sosiaalityön ja liittoutuneiden terveystieteiden sekä hoitotyön ja yhteisön terveydenhuollon osastot. Osastojen välisen yhteistyön ansiosta koulu tarjoaa vertaansa vailla olevaa opetusohjelmaa ja joustavia toimitusvaihtoehtoja, tutkimusta, räätälöityjä koulutus- ja konsultointipalveluita terveys-, sosiaali- ja biotieteiden aloilla.

Koulussa on yli 280 tutkijaa, mukaan lukien professorit, lukijat, tutkijatohtorit ja tutkimusapulaiset. Saimme 93 prosentin tyydytyksen tyydyttävästi viimeisimmässä National Student Survey -työkalussa. Meillä on yli 4000 opiskelijaa eri puolilta maailmaa, mukaan lukien Iso-Britannia, Kanada, Myanmar, Indonesia, Kuwait, Saudi-Arabia ja Bangladesh. Ne ovat arvostettu ja kiinteä osa akateemista yhteisöämme.

Olemme sitoutuneet innovatiiviseen, harjoittavalle ja ammatilliseen koulutukseen kaikille opiskelijoillemme. Tätä tukevat maailmanluokan tilat ja huippututkimus. Menetelmämme menestys on osoittanut erinomaiset kansalliset opiskelijatutkimustulokset.

Tutkimuksen huippuosaaminen

Opetuksen ja tutkimuksen huippuosaaminen, huippuopettajat, kannustava ja kannustava oppimisympäristö monilla eri aloilla - elintarvike-biotieteistä hoitotyöhön.

Tutkimuksemme

Vuoden 2014 REF: ssä sijoittimme Iso-Britannian 20 parhaan joukkoon terveystutkimuksissa maailman johtavissa ja kansainvälisesti erinomaisissa standardeissa. Tutustu palkittuihin tutkijoihimme ja elinvoimaiseen tutkimusyhteisöön.

Meidän tilat

Tarjoamme opiskelijoille ja yrityksille pääsyn viimeisimpiin oppimis- ja tutkimustilanteisiin kaikissa yksiköissämme.

Osastot

Terveys- ja biotieteiden korkeakoulun ja siihen liittyvän ammattikorkeakoulun vahvuudet ovat ammattitaitoamme, moniammatillista tiimipohjaista palvelutarjontaa ja tiukkaa noudattamista sääntelystandardeihin, jotka edellyttävät kumppanuuksia yleisön ja kaupallisten ja valtiosta riippumattomien organisaatioille.

Koulumme sitoutuminen huippuosaamiseen ja yhteistyöhön takaa, että olemme huippuyksikön, jatko- ja tutkimuskäytäntöjen ja -tietojen kärjessä, jotka ovat innostuneita henkilökohtaisesta ja kollektiivisesta halusta edistää terveyttä ja hyvinvointia.

Koulumme tarjoaa laajaa teoreettista tietoa, harjoittelutaitoja ja koulutusyhteistyötä, joka ulottuu yhteisöön penkereihin ja yöpöytään ja takaisin yhteisöön ja jota tuetaan jatkuvilla investoinneilla ihmisillemme ja palveluihimme.

Koulu koostuu kolmesta osastosta, jotka on jaettu akateemisiin aiheisiin:

 • Hoitotyön ja terveydenhuollon osasto
 • Psykologian, sosiaalityön ja liittoutuneiden terveystieteiden osasto
 • Biotieteiden laitos

Harjoittele akateemista työtä

Meidän politiikkamme, joka tukee käytännön / kliinisen akateemisen uran kaikilla tieteenaloilla, on olennaista terveys- ja biotieteiden oppilaitokselle. Nämä ovat mukana tehtävissämme kohti yhteistä hyökkäystä ja tukevat sitoutumistamme sen varmistamiseen, että sekä kliininen että akateeminen käytäntö ohjaa oppimista ja tutkimustyötä.

Tavoitteenamme on perustaa koulumme kansallisesti ja kansainvälisesti tunnustetuksi huippuyksikönä, ja kliinisen akateemisen tutkijanuran ja käytännön koulutuksen akateemiset ura-alueet ovat avainasemassa tässä visioinnissa.

Koulun kliiniset akateemiset ammattilaiset integroivat onnistuneesti kliiniset tiedot, taidot, tutkimus ja koulutus erikoistuneilla alueilla potilaiden / asiakkaiden ja oppijoiden hyödyksi sekä palvelutarjonnan tehostamiseksi.

Kliinisen akateemisen tutkijanuran ja käytännön koulutuksen akateemisen uran kautta terveys- ja elämäntie-oppilaitos harjoittaa reaalimaailman tutkimusta ja koulutusta vastaamaan aitoihin ongelmiin käytännössä ja kysymyksiä, jotka esiin nousevat huumeiden ja huollon kärjessä. Harjoittelu ajaa oppimista ja tutkimusta, ja tutkimuksemme antaa todisteita, jotka toteutetaan käytännössä potilaiden / asiakkaiden, yhteisöjen, terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen parissa.

Akateemisen uran tukeminen

Kliininen akateeminen tutkimus ja harjoittelu Opiskelijat edustavat kaikkia Terveys- ja biotieteiden oppiaineita ja ovat osautuneiden terveystutkimuslaitosten vakiintuneita tutkimusryhmiä ja niihin liittyviä infrastruktuuri- ja tutkimusvaikutuksia. Ne täyttävät keskeiset roolit tärkeiden tutkimuskysymysten tuottamisessa käytännön toimesta ja työskentelystä uusien todisteiden muodostamiseksi ja vaikuttavat palveluntarjontaan sekä terveys- ja sosiaalihallintoon. Koululla on harjoittelua / kliinistä akateemista tutkimusta harjoittajat ja harjoittavat koulutusta akateemisille toimijoille seuraavilla aloilla:

 • Sairaanhoito
 • Sosiaalityö
 • Psykologia
 • Fysioterapia
 • Toimintaterapia
 • jalkojenhoito
 • Radiologia
 • Vision Sciences - Optometria, Orthoptics
 • Käyttöyksikön käytäntö

Sijainnit

 • Glasgow

  Cowcaddens Road, G4 0BA, Glasgow

Kysymyksiä