Keystone logo
Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Galilee International Management Institute

Johdanto

Vuonna 1987 perustetun Galilee International Management Institute tavoitteena on tarjota saavutettavia, osallistavia oppimis- ja kehitysmahdollisuuksia kehitysmaille. Instituutti toimii tiedon siirron ja inhimillisen kehityksen keskuksena esitellen Israelin menestystarinaa.

Yhteistyössä Kenian UZIMA-yliopiston kanssa järjestetyn Israelin lääketieteellisen koulun yhteisohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille tietoa, asiaankuuluvia lääketieteellisiä taitoja ja asenteita laadukkaiden terveyspalvelujen saamiseksi sairaaloissa ja muissa terveyteen liittyvissä laitoksissa.

Meidän uskomme

Uskomme, että kaikki maat ja ihmiset voivat edistää talouttaan investoimalla koulutuksen inhimilliseen osatekijään. Tämä on avain kestävän kehityksen, yhteiskunnallisen muutoksen ja tasa-arvoisemman maailman luomiseen. Vahvistamme ihmisiä ja annamme heille mahdollisuuden saada aikaan myönteistä muutosta yhteisöissään rohkaisemalla heitä ajattelemaan eri tavalla, ottamaan riskejä, tekemään yhteistyötä ja innovoimaan – luomme johtajia. Tähän mennessä yli 25 000 ylintä johtajaa, järjestelmänvalvojaa ja suunnittelijaa yli 170 maasta on valmistunut ohjelmistamme.

Miksi me

Ohjelmamme luovat syvällisen oppimiskokemuksen yhdistettynä ammattimaisuuteen ja henkilökohtaiseen kosketukseen ja esittelevät Israelin menestystarinan. Maa, joka tunnetaan huipputeknologian edelläkävijänä sekä nopeasta taloudellisesta ja infrastruktuurin kehityksestä huolimatta luonnonvarojen puutteesta ja alueellisista strategisista haasteista.

Visiomme: Luoda syvällinen oppimiskokemus, jossa yhdistyvät sitoutuminen ammattimaisuuteen ja henkilökohtaiseen kosketukseen.

Missiomme: Tuomme yhteen kansainväliset ammattilaiset ja pyrimme luomaan maailmanlaajuisen verkoston kehittääksemme edelleen kulttuurienvälistä ymmärrystä.

Opetussuunnitelmamme jakavat Israelin tunnetun osaamisen monilla eri aloilla aina maataloudesta, terveydestä, kriisi- ja turvallisuushallinnasta, talouskehityksestä, liikenteestä ja korkeakoulutuksesta valmiuksien kehittämiseen.

Opiskelumahdollisuudet sisältävät erilaisia oppimisalustoja, mukaan lukien LIVE-online-istunnot, ohjelmiin, jotka järjestetään Israelissa paikan päällä israelilaisten asiantuntijoiden kanssa.

Lisäksi tarjoamme verkkotutkintoja yhteistyössä eurooppalaisten yliopistojen kanssa tiedon saatavuuden laajentamiseksi.

Tavoitteenamme on luoda kansainvälisten ammattilaisten verkosto, jotka ovat vuorovaikutuksessa yhdessä sekä kanssamme että keskenään edistääkseen yhteistyötä ja tiedon jakamista kohti kestävämpää tulevaisuutta. Tähän mennessä yli 18 000 ylintä johtajaa, järjestelmänvalvojaa ja suunnittelijaa yli 170 maasta on valmistunut ohjelmistamme.

Tietokeskukset

Tarjoamme muunneltuja koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu tukemaan julkisen ja yksityisen sektorin organisaatioiden strategisten ja kehittämistavoitteiden saavuttamista. Tämä saavutetaan tarjoamalla kokonaisvaltainen koulutusratkaisu. Kapasiteetin kehittämiskeskuksen toiminta keskittyy ratkaisemaan monialaisia kysymyksiä, jotka ovat elintärkeitä kykyjen kehittämisen ja kestävän kehityksen kannalta. Opintoalustamme vaihtoehtoja ovat LIVE online-istunnot, paikalliset ohjelmat ja paikan päällä Israelissa. Aihekohtaiset tietokeskuksemme ovat erikoistuneet Israelin edistyneen osaamisen tarjoamiseen.

 • Maatalous-, ympäristö- ja vesikeskus
 • Terveydenhuollon keskus
 • Strategisten tutkimusten keskus
 • Korkeakoulujen keskus
 • Liikenne- ja merenkulkualan tutkimuskeskus
 • Elinkeinoelämän keskus
 • Kapasiteetin kehittämiskeskus

Pääsymaksut

Apurahat ja rahoitus

Kaikki tukikelpoiset hakijat voivat hakea lukukausiapurahaa. Hakulautakunta päättää, ketkä hakijoista saavat stipendin jokaisesta otosta.

Lukukausistipendin hakemiseksi sinun on suoritettava säännöllinen rekisteröintimenettely. Kun täytät online-ilmoittautumislomakkeen tai otat suoraan yhteyttä ohjelmajohtajaan, sinulle lähetetään ilmoittautumispaketti lomakkeineen ja ohjeineen. Rekisteröinnin suorittamiseksi sinun on lähetettävä ohjelmajohtajalle sähköpostin liitteenä seuraavat tiedot:

 • Ilmoittautumislomake (merkitkää, että haet lukukausiapurahaa)
 • Viisumihakemuslomake
 • Sponsorin maksutakuu (allekirjoitettu ja leimattu)
 • Kopio täydellisestä ansioluettelostasi
 • Passikopio (kaikki sivut)
 • Aieilmoituslomake (allekirjoitettu)
 • Valintalautakunta käsittelee kaikki hakemukset ja päättää kuka saa lukukausistipendin. Saat tiedon heidän päätöksestään kahden viikon kuluessa hakemuksesi jättämisestä.

Sijainnit

 • Nahalal

  P.O. Box 208, Nahalal, Israel, 1060000, Nahalal

Kysymyksiä