Keystone logo
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Johdanto

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) on omistettu etäisyyttä ja läsnäoloa koulutusta.

Fundación Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) käyttö sen puitteissa kahden maailman yliopistojen ja koulutusta.


FUNIBER tarkoituksena on lähettää ja jakaa Espanjan tietämystä Iberoamerikkalainen ihmisiä. Perustamisestaan ​​lähtien vuonna 1997 Barcelona, ​​Espanja, FUNIBER on kasvanut jatkuvasti tulla akateemisen ja ammatillisen laajuiseen kaksikymmentäviisi maissa.

FUNIBER on tieteellinen ja tutkiva yliopistojärjestelmässä joka sitoo ammatillinen yliopistojen ja tarjota Global Education, joka kunnioittaa paikallista identiteettiä. FUNIBER kolme perustavanlaatuista operatiiviset akselit ovat:

- Edistämään yliopistojen välistä ohjelmat (ohjelmat yliopistojen välillä). FUNIBER edistää ohjelmia, jotka mahdollistavat pääsyn kaksinkertaisen nimeltään akateemista astetta. Tutkimukset ovat Masters, mutta post-koulutusohjelmat integroitu joukossa. Toisaalta, tutkintotodistukset, Erikoistumisohjelmat ja laajennus Kurssit mm ja jotka on lyhyempi. Toisaalta luokkahuoneessa-pohjainen tutkimuksia tohtorintutkinto.


- Tuetaan ja toimintaa kansainvälisen yhteistyön projektit. FUNIBER edistää yhteistyötä ja taloudellista kehitystä, minkä vuoksi se toimii alan koulutusta ja osallistuu yhteistyöhön ja kehitystoimintaan joiden valikoima laitoksia, jotka työskentelevät hankkeiden kehittämiseen ja / tai kansainvälistä yhteistyötä.


- Ratkaisuja mittatilaustyönä koulutus ja tietämyksen hallintaa yrityksille ja laitoksille. Toisaalta, FUNIBER kehittyy ja toimii yritysten, yritysten ja liiketoimintaryhmien neuvonantajina suuntautunut sukupolven mittatilaustyönä opetusohjelmia. Toisaalta FUNIBER konsultoi tietämyksen hallinnan prosesseja, edistää innovaatioita ja ratkaisuja, jotka menevät strategisen tietämyksen hallinnan mallien perustuvat -lämpökameroissa Knowledge Corporative portaalit.

Kasvava ja globaali läsnäolo FUNIBER johtuu opetuksen malli, joka edistää yhteistoimintaa ja yhteistyötä kansojen rikastuttaa ihmisten muodostumiseen. Tämä malli on seurausta yli kahdeksan vuoden kokemus FUNIBER opetuksen jatko etäisyys puoliksi läsnä ja muiden osallistuvien virtuaalisia kansainväliset projektit yhteistyön ja muodostumisen kanssa yritys. Tämä takaa mallin, joka toimittaa tehokkaita tuloksia suhteessa opetuksen investoinnin oletettu vs. tuotto tiedon muodostumiseen ja henkilökohtaiset ja oppimista. Kaikki tämä, koska FUNIBER n kasvattava malli takaa korkean laadun maailmanlaajuinen muodostumista.

Sijainnit

  • FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29 , 08005, Barcelona

Kysymyksiä