Keystone logo
Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Franklin Pierce University

Johdanto

Franklin Pierce on yksityinen, voittoa tavoittelematon, alueellisesti akkreditoitu yliopisto, jossa jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus löytää intohimonsa ja suurin potentiaalinsa.

Frank S. DiPietro, joka perusti yliopiston vuonna 1962 ja toimi Piercen ensimmäisenä presidenttinä, jatkoi näkemystä, että "vain pieni korkeakoulu voi tarjota läheiset suhteet oppijoiden ja opettajien välillä". Yli viisi vuosikymmentä myöhemmin yliopisto on edelleen sitoutunut tähän visioon. Ympäristössä, joka edistää älyllistä uteliaisuutta ja paikan tunnetta, Piercen kouluttajien yhteisö valmistaa jokaisen tutkinnon suorittaneen tutkinnon toisella puolella olevaan elämään yhdistämällä henkilökohtaisen opetuksen sekä kokemuksellisen ja soveltavan oppimisen, mukaan lukien tutkimus, työharjoittelu ja osuuskunnat.

Franklin Pierce tarjoaa kampustensa kautta Rindgessä, New Hampshiressa ja Goodyearissa Arizonassa sekä keskuksissaan New Hampshiressa Manchesterissa ja Libanonissa, ja tarjoaa joustavia oppimisvaihtoehtoja, jotka palvelevat monenlaisia opiskelijoita. Olipa kampuksella tai verkossa, opiskelijat voivat seurata perinteistä perustutkintoa radalla osakkuusyrityksen tai kandidaatin tutkintoon tai jatkaa syventävää maisteri- tai tohtorin tutkintoa.

Sijainnit

  • Rindge

    University Drive,40, 03461, Rindge

    Kysymyksiä