Keystone logo
ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

ESEI International Business School Barcelona

Johdanto

Innovaatio liiketalouden koulutuksessa

Oppiminen reaaliaikaiseen liiketoimintaan

ESEI tarjoaa kansainvälistä yrityskoulutusta, joka vastaa globaalien yritysten vaatimuksiin. Perustamisestamme lähtien vuonna 1989 meitä on ajanut intohimo tarjota liiketoimintaohjelmia, jotka tarjoavat asiaankuuluvia taitoja ja ammatillista koulutusta parantaaksemme opiskelijoidemme uranäkymiä ja valmistaaksemme heitä menestymään kansainvälisessä työympäristössä.

Kansainvälinen tunnustus huippuosaamisesta

Ison-Britannian ja Espanjan akkreditoinnit

ESEI on tunnustettu kansainvälinen korkeakoulu Espanjassa. ESEI-kandidaattiohjelmat ovat Yhdistyneen kuningaskunnan huippuyliopistojen myöntämiä virallisia pätevyyksiä. ESEI-maisteriohjelmat ovat yksityisiä tutkintoja, jotka ESEI ja Universidad Católica de Murcia (UCAM) ovat myöntäneet suoraan yksi Euroopan arvostetuimmista yliopistolaitoksista ja jolla on erinomainen maine liiketalouden koulutuksessa.

ESEI Barcelonan kampus - paras kaupunki kansainvälisille opiskelijoille

Top 5 eurooppalaista startup-keskusta

ESEI sijaitsee Barcelonassa Espanjassa, joka on kansainvälinen yritys- ja innovaatiokeskus. Tapahtumat, kuten Mobile World Congress, joka houkuttelee vuosittain yli 100 000 ihmistä, tekevät kaupungista yhden Euroopan parhaista verkostoitumispaikoista. Potentiaalisilla valmistuneillamme on mahdollisuus verkostoitua yrittäjien ja sijoittajien kanssa ja luoda elinikäisiä yhteyksiä luokkatovereihin, tutoreihin ja tiedekuntaan.

Kansainvälinen tiedekunta ja liiketoiminnan asiantuntijat

Oppiminen kokeneilta ammattilaisilta

ESEI:n kansainvälinen tiedekunta tutkii, innostaa ja tuottaa opiskelijoidemme tarpeisiin liittyvää tietoa. He ehdottavat kollektiivista lähestymistapaa monimutkaisiin ongelmiin ja kehittävät yksilöllisiä kykyjä akateemisesti ja ammatillisesti. ESEI:n tiedekunnat ovat kaikkialta maailmasta ja tarjoavat ESEI-opiskelijoille aidosti globaalin liiketoiminnan näkökulman.

Huippuosaamista valmentavaa valmennusta

Tiedekuntamme ovat ammatillisesti aktiivisia: he ovat toimitusjohtajia, yritysten omistajia, yrittäjiä, markkinointipäälliköitä tai muita yritysten ylemmän tason työntekijöitä. ESEI on ponnahduslauta opiskelijoillemme haluamalleen uralle, ja tiedekuntamme voi auttaa heitä pääsemään sinne!

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132760_01_portada.jpg" alt="132760_01_portada.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of ","author_url":"","source":""}" />

Käytännön liiketoimintamenetelmät

Projektipohjainen oppiminen (PBL)

ESEI:n tärkein prioriteetti on tarjota opiskelijoillemme paras mahdollinen oppimiskokemus. Projektipohjainen oppiminen yhdistää opiskelijat todelliseen maailmaan. Opiskelijoille annetaan itsenäisyys, joustavuus ja vastuu työskennellä yhdessä projekteissa, jotka voivat olla tapaustutkimus, kirjallinen raportti, video, roolipelitoiminta, verkkosivusto jne. Opettajiemme rooli on lähinnä fasilitaattorin rooli. He luovat projektitiedotteet ja valvovat tiimien edistymistä viikosta toiseen säännöllisillä sisäänkirjautumispisteillä - aivan kuten työpaikalla.

Opiskelijakeskeinen oppiminen

Henkilökohtainen huomio pienissä luokkaryhmissä

ESEI-opiskelijat hyötyvät kansainvälisten koulutusjohtamisen ammattilaistemme henkilökohtaisesta mentoroinnista ja neuvonnasta. Luokkakoot ovat pieniä, jotta voidaan kannustaa ja luoda ESEI-opiskelijayhteisön lahjakkuuksien vaalimisen ja parantamisen kulttuuria.

Vilkas opiskelijaelämä

Monipuolinen yhteisö, jossa on 150 opiskelijaa yli 40 maasta

ESEI tarjoaa aidosti globaalin kokemuksen erilaisista taustoista tulevien kansainvälisten opiskelijoiden kanssa. ESEI-opiskelijayhteisö koostuu nuorista urahenkisistä henkilöistä, jotka ovat intohimoisia liiketoimintaan. Kuuluisien arkkitehtonisten rakennusten, upeiden hiekkarantojen, hämmästyttävän Välimeren ilmaston, jännittävän yöelämän, fantastisen keittiön ja lukuisten kulttuuri- ja urheiluaktiviteettien taustalla Barcelona takaa opiskelijoille unohtumattoman kokemuksen kohtuullisella budjetilla.

<img class="inserted-image image-element img-responsive" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg" alt="132756_08_CAREEROPPORTUNITIES.jpg" data-json="{"author":"photo courtesy of ","author_url":"","source":""}" />

Uramahdollisuuksia

ESEI yhdistää lahjakkuuden liiketoimintaan

ESEI tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hankkia työkokemusta Barcelonassa. ESEI-opiskelijat voivat suorittaa harjoittelujaksoja ja saada kansainvälistä työkokemusta Barcelonassa sijaitsevista kansallisista ja kansainvälisistä yrityksistä.

7 lyhytkurssia taitojesi parantamiseksi ESEI:ssä

ESEI tarjoaa sarjan lyhyitä kursseja (3 tuntia viikossa 6 viikon ajan) kaikille kiinnostuneille. Olitpa sitten oppimassa köysiä tai olet jo kokenut ammattilainen, nämä uudet kurssit tarjoavat kenelle tahansa tavan hankkia uusia taitoja tai parantaa olemassa olevia taitoja sitoutumatta täydelliseen ohjelmaan.

Lyhytkurssimme voidaan suorittaa kampuksella tai etänä. Ja ne ovat tällä hetkellä tarjolla!

Lue eteenpäin saadaksesi selville, mitä lyhyitä kursseja on tarjolla tällä lukukaudella, ja rekisteröidy tänään.

 1. Projektinhallinta ja lean-hallinta
  Tämä lyhyt kurssi ottaa järjestelmällisen lähestymistavan projektinhallinnan tutkimukseen. Sen tavoitteena on antaa opiskelijoille työkalut, joita tarvitaan tehokkaan johtamisen toteuttamiseen Project Management Instituten (PMI) mukaisesti.
 2. Digitaalisen markkinoinnin strategiat ja tekniikat
  Kuuma aihe 21-luvun työelämälle, digitaaliselle markkinoinnille ja sen tekniikoille on tulossa laajalti haluttu.
  Tällä lyhyellä kurssilla tutkitaan, miten brändit voivat vaikuttaa sitoutumiseen digitaalisten alustojen avulla. Se auttaa opiskelijoita navigoimaan monenlaisissa digitaalisen markkinoinnin tekniikoissa ja selittämään, kuinka niitä voidaan käyttää strategisesti yrityksen pitkän aikavälin tavoitteiden saavuttamiseksi.
 3. Liiketoimintasuunnitelma: luominen ja kehittäminen
  Huomio, pyrkivät startup-perustajat! Tämä lyhyt kurssi on hyödyllinen kaikille, jotka ovat kiinnostuneita oman yrityksen perustamisesta ja liiketoimintasuunnitelman luomisen oppimisesta.
 4. Hakukoneiden markkinointi
  Hakukonemarkkinointi (SEM) keskittyy verkkosivustojen mainostamiseen lisäämällä niiden näkyvyyttä hakukoneiden tulossivuilla. Kun yhä useammat ihmiset ostavat tuotteita ja palveluita verkosta, SEM ei ole koskaan ollut näin tärkeä.
 5. Mobiili markkinointi
  Mobiilimarkkinointi on monikanavainen online-markkinointitekniikka. Se keskittyy tavoittamaan yleisön älypuhelimien, tablettien tai niihin liittyvien laitteiden kautta. Se käyttää verkkosivustoja, sähköpostia, tekstiviestejä, sosiaalista mediaa ja mobiilisovelluksia yhteydenpitoon asiakkaiden kanssa.
 6. Urheilun markkinointi
  Urheilumarkkinointi keskittyy urheilutapahtumien ja joukkueiden edistämiseen sekä muiden urheilualan tuotteiden ja palveluiden edistämiseen.
 7. Urheilun etiikka ja sosiaalinen vastuu
  Tämä kahteen osaan jaettu lyhytkurssi keskittyy sekä urheilun etiikkaan että urheilualan sosiaaliseen vastuuseen.

Sijainnit

 • Carrer de Montevideo, 31, 08034, Barcelona

Kysymyksiä