Keystone logo
Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra

Johdanto

Opiskele Portugalin vanhimmalla ja suurimmalla hoitokoululla

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra - ESEnfC

Escola Superior de Enfermagem de Coimbra (ESEnfC) on julkinen korkeakoulu ja kansallinen ja kansainvälinen viittaus hoitotyön kurinalaisuuden kehittämiseen ja vahvistamiseen.

Portugalin suurin ja vanhin hoitotyön koulu järjestää yhteistyössä kansallisten ja kansainvälisten terveys- ja korkea-asteen oppilaitosten kanssa koulutusta, joka on suunnattu uusiin sosio-demografisiin tarpeisiin ja monikulttuurisuuteen maailmanlaajuisten työmarkkinoiden tarpeisiin ja elinikäinen oppiminen, joka on ensimmäinen houkutteleva hoitotyön opiskelija.

Kansainvälisesti tunnustetaan ja haetaan sen tiedekunnan pätevyyttä, tutkimusta ja innovointia kirjastojen, simulaatiokeskusten, jatko- ja jatko-opetuksen laadun sekä hoitotyön tutkimuksen kannalta. Se on ensimmäinen Portugalin sairaanhoitokoulu opiskelijoiden, opettajien ja muiden kuin professorien akateemisessa, tieteellisessä, teknisessä ja kulttuurisessa liikkuvuudessa, mikä varmistaa, että yli 30 prosenttia tutkinnon suorittaneista on ulkomailla opiskeluaikana.

Kaikilla tutkinnon suorittaneilla on mahdollisuus osallistua laajennushankkeisiin yhteisössä, tutkimushankkeissa, innovaatio- ja yrittäjyyshankkeissa osana toimielintä, jonka Maailman terveysjärjestö tunnustaa yhteistyökeskukseksi.

ESEnfC: n kouluttamat ammattilaiset ovat yhteiskunnallisesti tunnustettuja globaalin koulutuksensa huippuosaamisesta, mikä edistää kulttuuria, jolle on ominaista henkilön keskeisyys, heidän luovuutensa, innovaationsa, sitoutumisensa kouluhankkeeseen, työhön / opiskeluun liittyvä tyytyväisyys ja kaikilla koulutuksen, innovoinnin ja tutkimuksen aloilla.

Koulutustarjonta hoitotyössä

Ammatillisen koulutuksen alalla ESEnfC suorittaa hoito- ja jatkokoulutuksia sairaanhoitajille muodollisia jatko- ja jatko-kursseja, jotka edistävät korkeimmalla tasolla inhimillistä, kulttuurista, tieteellistä ja teknistä koulutusta ja , ammatillista koulutusta muille teknikoille ja terveydenhuollon toimijoille omalla alallaan.

Ylioppilaskoulutusta vain edistävällä toimielimellä on yli 2000 hoitotyön opiskelijaa, joiden opiskelijat ovat yli 30 maassa.

Sillä on sopimuksia 120 yliopiston kanssa yli 30 maassa, joista 26 on viiteyliopistoja Brasiliassa. Se mahdollistaa kaksinkertaisen tutkinnon Santa Catarinan liittovaltion yliopistossa.

Sijainnit

 • Coimbra

  Avenida Bissaya Barreto | Apartado 7001, , Coimbra

 • Coimbra

  Rua 5 de Outubro | Apartado 7001, , Coimbra

  • Coimbra

   Rua Dr. José Alberto Reis | 3000 – 232, , Coimbra

   Kysymyksiä