Keystone logo
© Ameena Athab
Eastern International College

Eastern International College

Eastern International College

Johdanto

Eastern International College (EIC) on loistava valinta niille, jotka haluavat suorittaa tutkinnon allianssiterveydenhuollon ja sairaanhoitotyön alalla. EIC tarjoaa sekä kampuksella että verkossa suoritettavia vaihtoehtoja, joten opiskelijat voivat sovittaa koulutuksensa joustavasti kiireiseen aikatauluunsa. Lisäksi Middle States Commission on Higher Education on akkreditoinut EIC:n, mikä takaa laadukkaan koulutuksen kaikille opiskelijoille. Kaksi ohjelmaa (BS Dental Hygiene ja AAS Nursing) on ohjelmallisesti akkreditoitu hammaslääketieteen akkreditointikomitean (Commission on Dental Accreditation) ja sairaanhoitajakoulutuksen akkreditointikomitean (Accreditation Commission for Education in Nursing) toimesta. Tutustu EIC:hen jo tänään ja aloita matkasi kohti menestyksekästä terveydenhuollon uraa.

Sitoumuksemme sinulle

Olemme sitoutuneet jokaisen ohjelmiemme opiskelijan koulutukselliseen ja ammatilliseen rikastuttamiseen.Eastern International Collegessa tavoitteenamme on tarjota opetussuunnitelma ja ympäristö, joka auttaa opiskelijoitamme kehittämään taitojaan terveydenhuollossa ja sitten todella menestymään niissä. Tavoitteenamme on myös luoda ilmapiiri, joka auttaa opiskelijoita muodostamaan myönteisen minäkuvan ja luottamaan kykyihinsä. Meillä on kaksi päämäärää tässä terveysalan oppilaitoksessa: Tavoitteenamme on parantaa opiskelijoiden perustieteellisiä, kliinisiä, johtamis-, hallinto- ja teknisiä taitoja ja samalla valmistaa heitä tosielämän tilanteisiin, joihin he törmäävät työelämässä ollessaan. Haluamme, että opiskelijamme oppivat, miten he voivat turvata uran terveysalalla ja ymmärtää, miten he voivat säilyttää työpaikkansa.

Miksi valita Eastern International College

Ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneet Practitioner-kouluttajat

Kaikissa ohjelmissamme tiedekuntamme opettaa sinulle ammattitaitoa ja vahvaa työmoraalia, kun tutkit urapolkua. Eastern International College New Jerseyn opettajakunta ja henkilökunta keskittyvät luomaan opiskelijoille hoitavan ja välittävän ympäristön.

Nykyaikaiset laboratoriot & Luokkahuoneet

Luokkahuoneemme ja laboratoriomme on varustettu tarvikkeilla ja nykyaikaisella tekniikalla, jota käytetään sairaaloissa, klinikoilla ja lääkärin vastaanotoilla kaikkialla Yhdysvalloissa.

Henkilökohtainen huomio & Pienet luokkakoot

Uskomme henkilökohtaisen opetuksen arvoon, ja varmistamme, että sinulla on mahdollisuus tavata hallintoelimiä ja professoreita sekä tunneilla että niiden ulkopuolella.

Uraorientoituneet terveydenhuollon ohjelmat

Henkilökuntamme ja opettajamme pyrkivät kehittämään oppitunneilla perus- ja kriittisen ajattelun taitoja. Koulutusfilosofiamme keskittyy myös ihmissuhdetaitoihin ja kouluttaa opiskelijoita työelämään.

Kliininen Externship Program

Ohjelmamme vastaavat kilpailukykyisten työmarkkinoiden tarpeita. Kliinisen harjoitteluohjelmamme ansiosta opiskelijat voivat saada käytännön harjoittelua todellisessa ympäristössä. Harjoitteluohjelmamme antaa opiskelijoille myös mahdollisuuden tavata mahdollisia työnantajia ja luoda yhteyksiä.

EIC:n institutionaalinen toiminta-ajatus

Eastern International College on opiskelijakeskeinen ja urasuuntautunut korkeakoulu, joka on omistautunut monimuotoisen opiskelijakuntansa ammatilliselle kehitykselle. Innovatiivisten opetussuunnitelmien, huipputeknologian, kokemuksellisen ("käytännönläheisen") oppimisen sekä välittävien ja reagoivien opiskelijapalvelujen avulla EIC tarjoaa:

 • Haastavat terveystieteiden opetussuunnitelmat ja -ympäristöt, jotka maksimoivat opiskelijoiden menestyksen antamalla opiskelijoille valmiuksia ja sitouttamalla heidät arvioimaan kriittisesti ja soveltamaan tietoja ja taitoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen valitsemassaan ammatissa, muiden palveluksessa ja yhteisöissään.
 • Tutkiva tiedekunta ja omistautunut henkilökunta, jotka rohkaisevat ja tukevat monimuotoisuutta ja edistävät opetuksen, oppimisen ja palvelun huippuosaamista korkeakoulun ensisijaisena tavoitteena.
 • Eettistä ja kriittistä ajattelua edistävät akateemiset ohjelmat perustuvat kansallisesti tunnustettuihin yleissivistäviin standardeihin ja ammatillisesti hyväksyttyihin uravalmiuksiin, jotka takaavat laadukkaan korkeakoulukokemuksen.
 • Johtajuus innovatiivisilla ja reagoivilla terveystiedeohjelmilla, jotka on suunniteltu ennakoimaan terveydenhuoltomarkkinoiden tarpeita ja vastaamaan niihin sekä tarjoamaan perusta elinikäiselle oppimiselle - ammattitaitoinen ja sopeutumiskykyinen uusiin tietoihin ja teknologioihin.

Pääsymaksut

Kaikkiin ohjelmiin hakijoiden on noudatettava alla lueteltuja ohjelmakohtaisia ehtoja. Hänen nimetty maahanpääsyedustajansa haastattelee jokaista hakijaa ja antaa hänelle kierroksen yliopistoon. Tämän kokouksen aikana kerätyt tiedot esitetään kampuksen johtajalle tarkistettavaksi. Jos mainittu tarkastelu johtaa myönteiseen suositukseen, hakijaa kannustetaan jatkamaan asianmukaista hakuprosessia.

Kampusohjelmat:

 • Diagnostinen lääketieteellinen sonografia, BS
 • Hammashygienia, BS
 • Hoitotyö, BSN
 • Cardiovascular Technology, Aas
 • Hoitotyö, Aas

Online-ohjelmat:

 • BS DH:n valmistumisohjelmassa
 • BS Health Leadership Complete -ohjelmassa
 • BS in Rn - BSN:n valmistumisohjelma

International Students

Eastern International College toivottaa kansainväliset opiskelijat tervetulleiksi. Hakijoita, jotka eivät ole Yhdysvaltojen kansalaisia tai vakinaisia asukkaita, autetaan täyttämään Yhdysvaltain maahanmuuttoviraston vaatimukset. Kaikkien hakijoiden, jotka haluavat saada I-20:n, on pystyttävä todistamaan taloudellinen tuki lukukausimaksujen ja paikallisten elinkustannusten kattamiseksi kunakin vuonna Eastern International College . Englannin kielitaitoa mitataan EIC sisäisillä englannin kielen harjoittelutesteillä: TEAS (englannin pisteet 65 %) HESI (englannin pisteet 70 %) ja Accuplacer (pisteet 70 %).

Kampuksen elämä ja tilat

Jersey Cityn kampus, joka sijaitsee osoitteessa 684 Newark Avenue, koostuu uudesta, kolmikerroksisesta rakennuksesta, joka avattiin lokakuussa 2013 ja on kalustettu uusimmalla teknologialla ja EIC ohjelmiin sopivilla resursseilla. Rakennus on noin 34 000 neliöjalkaa, ja siinä on 7 luokkahuonetta, 5 laboratoriota/tietokonehuonetta ja 30 suuhygieniatyöpistettä.

Kampus tarjoaa opiskelijoille ja henkilökunnalle riittävästi pöytätietokoneita, piirtoheittimiä, kirjasto- ja tietoresursseja sekä muovimalleja käytännönläheisen ja tehokkaan opetuksen ja oppimisen helpottamiseksi. Laboratoriot ovat hyvin varusteltuja vastaamaan koulutustarpeisiin, esimerkiksi:

 • Flebotomialaboratoriot on varustettu käsivarsimalleilla ja flebotomiatarvikkeilla
 • Potilashoidon laboratoriot on varustettu sairaalasängyillä ja muilla niihin liittyvillä laitteilla
 • Hammashygienialaboratorio on varustettu röntgenlaitteilla ja potilaiden kliinisillä alueilla
 • Ultraäänilaboratorioissa on kullakin kampuksella kuusi (6) ultraäänilaitetta, joista yksi (1) on kannettava laite; EKG-laitteita ja tarvikkeita on saatavilla laboratoriotoimintaan ja tutorointiin.

Hoitolaboratoriot on varustettu neljällä (4) simuloidulla sairaalapotilaan hoitopaikalla ja Lucinalla, synnytyssimulaattorilla (katso kuvaus alla). Jokaisessa on elektroninen sänky, sänkypöytä, yöpöytäteline, pääseinä, jossa on verenpainejärjestelmä, imu-, ilma-/happipoistoaukot ja laitelevy, joka sisältää otoskooppeja ja oftalmoskooppeja. Laboratorio on varustettu langattomalla yhteydellä kampusverkkoon ja on älykäs luokkahuone, jossa on suuri näyttö ja kattoon asennettu dataprojektori. Hoitotyön osastolla on kaksi simulointinuket sekä ohjelmistokomponentit, jotka tekevät mallinuket täysin toimivia. Laboratorio toimii myös luokkahuoneena, johon mahtuu 24 opiskelijaa.

Jersey Cityn kampuksen kolmas kerros on omistettu hammashygieniaohjelmalle. 11 300 neliömetrin tilassa sijaitsevat hammashygieniaklinikka, radiologiahuoneet, panoraamahuone, opiskelijasimulaattorilaboratorio, luokkahuoneet, tiedekunnan toimistotilat, varastot ja hammasklinikan vastaanottotila. Laboratoriossa on tällä hetkellä kymmenen (10) opiskelijahammassimulaattoria ja yksi (1) ohjaajasimulaattori. Nämä simulaattorit tarjoavat realistisen oppimiskokemuksen tarvittavien motoristen taitojen ja kliinisen tiedon kehittämiseksi. Opiskelijat harjoittelevat pareittain simulaattorilla katsellen suurelta näytöltä yläpuolella olevaa heijastusta, jossa ohjaaja suorittaa suuhygieniatoimenpidettä.

Kliininen laitos on varustettu jokaisella asemalla tietokoneilla ja potilasvalvoilla suun terveyden koulutusta varten. Digitaaliset röntgenkuvat voidaan tuoda tietokoneen näytölle hoidon suunnittelua ja potilaskoulutusta varten, kun taas digitaalinen potilaskirjanpito juuruttaa paperittoman ympäristön.

Kampusrakennuksessa on oleskelutila opiskelijoiden ja henkilökunnan käytössä. Tällä alueella on myyntiautomaatteja, vaikka kampus sijaitsee paikassa, joka tarjoaa opiskelijoille pääsyn laajaan valikoimaan ruokailu- ja virvokkeita lähistöllä. Kampukselle pääsee julkisilla kulkuvälineillä, mikä on suosituin matkustustapa, koska pysäköinti on erittäin rajoitettua Jersey Cityssä.

Rakennus on kalustettu asianmukaisesti hallinnollista toimintaa varten. Tiedekunnalla ja ohjaajilla on pääsy yksityisille alueille tiedostojen suojaamiseksi ja tilaa tavata opiskelijoita keskustellakseen arkaluontoisista asioista, etenkin kun keskustellaan opiskelijoiden yksityisyyteen liittyvistä asioista.

Lucinan synnytyssimulaattori

CAE Healthcaren kehittämä Lucina Childbirth Simulator on langaton lääketieteellinen mallinukke, jolla on validoitu äidin ja sikiön fysiologia. Sitä käytetään tarjoamaan luotettavaa ja realistista käytännön koulutusta synnytysskenaarioissa, kuten normaaleissa synnytyksissä, olkapäässä synnytyksissä, olkapään dystociassa ja muissa kriittisissä hätätilanteissa. Lucina voi hengittää, itkeä, hikoilla, räpäyttää silmiä – jopa simuloida synnytyksen jälkeistä verenvuotoa. Hänellä on mitattavissa olevat elintoiminnot, ja oppilaat reagoivat, jos valaistat niitä.

Tunnistettavissa oleva, pehmeä iho voi stimuloida kohdun supistuksia sekä jalkojen ja lonkan niveliä harjoittelua varten synnytysasennossa ja siihen liittyvissä synnytysliikkeissä. Elävä sikiö syntyy realistisen synnytyskanavan kautta. Se tarjoaa sikiön sydämen äänet, hengitysteiden imemisen, ohjelmoitavan itkuäänen synnytyksen yhteydessä, ennustetut 1 minuutin ja 5 minuutin Apgar-pisteet laskimo- ja valtimoveren kaasuventtiilien perusteella sekä napanuoran, joka voidaan katkaista ja kiinnittää.

Lucina on erinomainen oppimisväline, joka auttaa hoitotyön opiskelijoita parantamaan kriittistä päättelykykyään. Esimerkiksi simuloidun synnytyksen jälkeisen verenvuodon aikana Lucina vuotaa verta ja antaa opiskelijoille tiedot, joita he tarvitsevat tilanteen arvioimiseksi: Hän kalpeutuu, hänen verenpaineensa laskee ja pulssi nousee. Intervention jälkeen he voivat arvioida, oliko heidän tekemänsä onnistunut Lucinan vastauksen perusteella.

Verkkokampus

EIC opiskelijoille tarjotaan Google Suite -isännät. Verkko-opiskelijat hyödyntävät teknologiaa päästäkseen kursseilleen ja tarjotakseen verkko-oppimiskokemuksensa. Erityisesti EIC käyttää Canvaa Learning Management System (LMS) -alustana. Canvasin käytön helpottamiseksi on kertakirjautumisintegraatio Google Suiten kanssa (sähköposti- ja pilvityökalut). tämä tarkoittaa, että opiskelijat käyttävät samaa salasanaa sähköpostinsa ja opetusalustansa käyttämiseen. Canvas on integroitu DiamondD-opiskelijoiden tietojärjestelmään. DiamondD toimittaa opiskelijoiden aikataulut ja loppuarvosanat takaisin heidän LMS-kurssin kuoriin. Oppilaat voivat käyttää TurnItIniä, Canvasin plagiointityökalua, joka arvioi heidän työnsä plagioidun sisällön varalta ennen lähettämistä. Heillä on myös mahdollisuus ostaa e-kirjoja Canvasissa VitalSourcen e-kirjaintegraation kautta.

Sijainnit

 • Jersey City

  684 Newark Avenue, , 07306, Jersey City

Kysymyksiä