Keystone logo
D'Youville College

D'Youville College

D'Youville College

Johdanto

D'Youville on ajattelijoiden ja tekijöiden perhe, joka työskentelee yhdessä suuremman edun hyväksi.

D'Youville on yksityinen korkeakoulu Buffalon vilkkaalla länsipuolella, joka valmistaa opiskelijoita 2000-luvulle. Erinomainen apu opiskelijoiden saavuttamisessa uratavoitteissaan, D'Youville kasvattaa hahmoa tulemaan muutosagenteiksi, tekemällä hyvää itselleen ja yhteisölle tekemällä hyvää.

Vuonna 1908 perustetut harmaat nunnat nimeivät korkeakoulun suojeluspyhimyksestä Saint Marguerite d'Youville mukaan myötätuntoiseksi oppimispaikaksi aliedustetuista väestöryhmistä tuleville ihmisille paremman elämän takaamiseksi, perinne, joka jatkuu edelleen. Koulu, jolla on pitkä katolinen historia, D'Youville toivottaa kaikki kulttuurit, taustan ja uskon opiskelijat tervetulleiksi ja on paikka, jossa perinteitä voidaan avoimesti jakaa ja kunnioittaa.

D'Youville tarjoaa kaupunkilaisen, kasvavan yli 3000 opiskelijan kampusyhteisön, ja se tarjoaa yli 50 pääaineen perustutkinto-, jatko- ja tohtorikoulutusta, mukaan lukien syventävät todistukset ja nopeutetut oppimisohjelmat. D'Youville rohkaisee terveydenhuollon, liike-elämän ja taiteiden tutkintoja, ja se kannustaa opiskelijoita tasapainottamaan oppilaiden välistä ja opetuksen ulkopuolista toimintaa, jossa yhdyskuntapalvelu yhdistetään kursseihin.

D'Youvillen ylpeillä tutkinnon suorittaneilla on akateeminen kurinalaisuus, joka on välttämätöntä uran kannalta, jolla on merkitystä, ja taidot olla johtajia tulevaisuuden maailmassa.

English Language Requirements

Todista englannin taitosi Duolingo-englannin testillä! DET on kätevä, nopea ja edullinen online-englannin koe, jonka hyväksyy yli 4 000 yliopistoa (kuten tämä) ympäri maailmaa.

Sijainnit

 • Buffalo

  Porter Avenue,320, 14201, Buffalo

  Ohjelmat

   Laitos tarjoaa myös:

   Kysymyksiä