Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Dignity Health Global Education in collaboration with Webster University

Johdanto

Tietoja kumppanuudesta: DHGE ja Webster University

DHGE ja Webster University ovat toimineet yhteistyössä tarjotakseen luotto- ja ei-luotto-ohjelmia terveydenhuollon koulutuksessa. Tämä pariliitos yhdistää Websterin maailmanlaajuisen huippuosaamisen opettamisessa DHGE: n johtavien alan näkemysten kanssa tarjotakseen dynaamisia, asiaankuuluvia mahdollisuuksia terveydenhuollon ammattilaisille.

Webster University logo
/ Dignity Health Global Education

Tietoja Webster Universitystä

Websterin yliopisto koostuu toimintakeskeiseen globaaliin tiedekunnan, henkilökunnan, opiskelijoiden ja alumnien verkostoon, jotka muodostavat voimakkaita siteitä toistensa ja yhteisöiden kanssa ympäri maailmaa. Webster on vuonna 1915 perustettu St. Louis, Missouri, ja se on yksityinen voittoa tavoittelematon yliopisto, jonka opiskelijat opiskelevat kampuksen paikoissa Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Afrikassa. Yliopisto on sitoutunut varmistamaan korkealaatuiset oppimiskokemukset, jotka muuttavat opiskelijat globaalin kansalaisuuden ja yksilöllisen huippuosaamisen saavuttamiseksi.

Julkaisut, kuten US News ja World Report, ovat tunnustaneet Webster Universityn yhdeksi Midwestin parhaista yliopistoista. Webster on myös maininnut julkaisuissa, kuten Diverse Issues in Higher Education, omistautumisestaan tarjota koulutusmahdollisuuksia monimuotoiselle opiskelijaryhmälle.

Yliopisto oli ensimmäisten joukossa maassa, joka tarjosi verkko-ohjelmia, ja tarjoaa tänään vankan luettelon perus- ja jatkotutkinto-ohjelmista, jotka voidaan suorittaa verkossa. Webster on myös ensimmäisten yliopistojen joukossa, joka tarjoaa koulutusmahdollisuuksia aktiiviselle sotilashenkilöstölle toimimalla satelliitti kampuksilla armeijan tukikohdissa.

138614_dhgelogo.jpg

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

  • RN to BSN - Rekisteröitynyt sairaanhoitaja hoitotyön kandidaatiksi

Sijainnit

  • Webster Groves

    Webster Groves, Yhdysvallat

    Kysymyksiä