Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Dignity Health Global Education in collaboration with Eller Executive Education at the University of Arizona

Johdanto

Tietoja kumppanuudesta: DHGE ja Eller Executive Education

DHGE ja Eller Executive Education ovat tehneet yhteistyötä tarjotakseen koulutusmahdollisuuksia, jotka käsittelevät useita terveydenhuoltoalaan vaikuttavia aiheita, kuten maaseudun terveydenhuollon johtaminen, neuvottelut ja päätöksenteko, naiset yritysjohtajuudessa ja toimeenpanijaapulaisten kehittäminen.

138619_Eller_Executive_Edu_PRIMARY.png

Tietoja Eller Executive Educationista

Eller Executive Education on intohimoinen häiritsemään perinteistä johtajakoulutusta. Tutkimalla uusinta tiedettä johtamisen kehittämisessä, nykyaikaista liikkeenjohdon teoriaa ja nykyaikaista oppimissuunnittelua, ne auttavat yli 93 maailmanlaajuisen sijainnin organisaatioita löytämään uusia tapoja johtaa, hallita ja innovoida. Eller Executive Education on nopeimmin etenevä johtajankoulutuksen tarjoaja, ja hänellä on 5. sija Yhdysvalloissa ja 15. sija maailmanlaajuisesti räätälöityjen johtajien koulutuksessa Financial Timesin Executive Education Ranking 2019 -listalla.

Koska Arizonan yliopiston Eller College of Management on tutkinnon ulkopuolinen johtajuuden kehittäjä, Eller Executive Education on kytketty johtaviin instituutioihin, jotka ovat kansainvälisesti tunnustettu pioneeritutkimuksesta, tarjoamalla innovatiivista opetussuunnitelmaa, työskentelemällä arvostettujen tiedekuntien, heidän sosiaalisen vastuunsa ja heidän huippuosaaminen johdon tietojärjestelmissä ja yrittäjyydessä.

DHGE logo
/ DHGE

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

  • Todistus naisille yritysjohtajuudessa
  • Terveydenhuollon mini-MBA

Sijainnit

  • Tucson

    Tucson, Yhdysvallat

    Kysymyksiä