Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Dignity Health Global Education in collaboration with Duke Corporate Education

Johdanto

Tietoja kumppanuudesta: DHGE ja Duke CE

DHGE ja Duke Corporate Education työskentelevät yhdessä kehittääkseen joustavia, keskittyneitä ja teollisuuden kannalta merkityksellisiä ohjelmia valmistamaan johtajia vaikuttamaan organisaatioon.

138622_DukeCorpEd_RGB_Col_Lrg.png

Tietoja Duke CE: stä

Duke CE on Duke Universityn johtamisen kehittämisyksikkö. Duke CE tekee yhteistyötä joidenkin maailman suurimpien yritysten kanssa lahjakkuuden ja työvoiman kehittämisen aloilla. Financial Times on luokitellut Duke CE: n maailman kolmen parhaan joukkoon räätälöityjen johtajien koulutuksessa 19 peräkkäisen vuoden ajan. Duke University on johdonmukaisesti sijoittunut kymmenen suurimpaan joukkoon Yhdysvaltain uutisissa kansallisten yliopistojen joukossa ja kymmenen parhaan joukossa maailmanlaajuisesti.

DHGE logo
/ DHGE

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

  • Todistus sairaanhoitajan johtajuudessa
  • Todistus terveydenhuollon johtajuudesta

Sijainnit

  • Durham

    Durham, Yhdysvallat

    Kysymyksiä