Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration with DePaul University

Dignity Health Global Education in collaboration  with DePaul University

Johdanto

Tietoja kumppanuudesta: DHGE ja DePaul University

Dignity Health Global Educationin ja DePaul-yliopiston välinen kumppanuus yhdistää yhden Yhdysvaltain suurimman voittoa tavoittelemattoman terveydenhuoltojärjestelmän asiantuntemuksen yhden DHGE: n emoyhtiön kautta ja Yhdysvaltojen suurimman katolisen yliopiston, jolla on yli 120 vuotta opettavainen kokemus.

DePaul University logo
/ photo courtesy of DHGE

Tietoja DePaul-yliopistosta

DePaul on suurin katolinen yliopisto Yhdysvalloissa ja suurin yksityinen voittoa tavoittelematon yliopisto Midwestissä, jossa on yli 22 000 opiskelijaa ja noin 300 akateemista ja ammatillista ohjelmaa. Chicagossa vuonna 1898 perustettu DePaul vahvistaa edelleen sitä, mikä tekee siitä ainutlaatuisen: arvostetut tutkijat, reaalimaailman tuntemus ja sitoutuminen sosiaaliseen vastuuseen. Niille kaikille tiedossa on paikka, jota se kutsuu kotiin - Chicagon kaupunki- ja monikulttuurinen kaupunki. Yliopiston erityinen tehtävä luo vahvan perustan osallistavalle taiteelliselle koulutukselle, uskonnolliselle moniarvoisuudelle ja sosiaaliselle oikeudenmukaisuudelle - vastuulle, joka kestää nykyään yliopiston elämässä.

138240_dhgelogo2.png

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistautuneet tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, he kehittävät verkko-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

  • Todistus terveyslakista ja vaatimustenmukaisuudesta
  • RN MS: lle hoitotyössä - Perhesairaanhoitaja (BS Entry)

Sijainnit

  • Chicago

    Chicago, Yhdysvallat

    Kysymyksiä