Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Dignity Health Global Education in collaboration with American University

Johdanto

Tietoja DHGE + American University -yhteistyöstä

DHGE ja American University's Professional and Extended Studies (SPExS) toimittivat yhteistyössä huippuluokan koulutusohjelmia terveydenhuollon ammattilaisille projektijohtamisessa, hallinnossa ja tietotekniikassa.

138241_American_University_Washington_DC_logo_logotype.png

Tietoja American Universitystä

American University on yksityinen oppilaitos, joka perustettiin vuonna 1893. Ammatillisten ja jatko-opintojen koulu (SPExS) tarjoaa toimivia tietoja ja reaalimaailman taitoja opiskelijoille heidän koulutus- ja uramatkansa kaikissa vaiheissa. Heidän kattava, kokemuksellinen lähestymistapa tarjoaa räätälöityjä mahdollisuuksia, jotka edistävät opiskelijoiden elämää ja yhteisöjä. Hyödyntämällä Washington DC: n ainutlaatuisia ominaisuuksia, ne muotoilevat tulevaisuuden työvoimaa innovatiivisen opetuksen, tiukasti sovellettavan stipendin, luovien kumppanuuksien ja käytännön työkokemuksen avulla.

DHGE logo
/ DHGE

Tietoja DHGE: stä

DHGE Health Global Education (DHGE) on johtava terveydenhuollon työvoiman kehittämisyritys. Omistettu tarjoamaan räätälöityjä koulutusmahdollisuuksia ja opiskelijakeskeistä kokemusta, DHGE kehittää online-ohjelmia ja työvoiman kehitysratkaisuja teollisuuden kanssa teollisuudelle. He saavuttavat tämän tavoitteen tekemällä yhteistyötä huippuluokan akateemisten instituutioiden ja ajattelevien ammattilaisten kanssa.

ohjelmat

Terveydenhuollon projektijohtamisen sertifikaatti

Sijainnit

  • Washington

    4400 Massachusetts Ave NW, 20016, Washington

    Kysymyksiä